PUBLI

Πρόσωπα φωτεινά και νεανικά κάτι από τον ήλιο με την Apivita

Η προστασία από τον ήλιο είναι συνυφασμένη με παραλίες, καλοκαίρι, ηλιοθεραπεία και πολλή ζέστη. Λίγοι είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν αντηλιακό προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ακόμα λιγότεροι, όσοι γνωρίζουν πως το 90% της όψης του γερασμένου δέρματος οφείλεται στη φωτογήρανση. Η χρόνια έκθεση στον ήλιο, χωρίς αντηλιακή προστασία, μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ανεπανόρθωτες φθορές στην επιδερμίδα. Μάλιστα, το 80% της UVA ακτινοβολίας, που είναι υπεύθυνη για τη γήρανση του δέρματος, εισχωρεί από τα σύννεφα ή τα τζάμια και φτάνει καθημερινά στην επιδερμίδα μας.

Η νέα σειρά αντηλιακών APIVITA SUNCARE έρχεται να καλύψει την ανάγκη προστασίας της επιδερμίδας από τον ήλιο όλο το χρόνο, με εξειδικευμένα, καινοτόμα, φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα; ιδανικά για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος.

3D PRO-ALGAE® : Παγκόσμια Καινοτομία Νεότητας από την Apivita

Η APIVITA καινοτομεί. Για 1η φορά μια σειρά αντηλιακής προστασίας συνδυάζει τη χρήση μικροφυκών της Μεσογείου με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης -παγκόσμια καινοτομία 3D PRO-ALGAE®- προσφέροντας ταυτόχρονα αντηλιακή προστασία, προστασία από τη φωτογήρανση, αντιγηραντική και ενυδατική δράση.

6 χρόνια έρευνας, 1 διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα, το Algae Com, 20 ερευνητές και 2 χρόνια μελέτης στο βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA δημιούργησαν το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE®, που μελετάται και ενσωματώνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως σε καλλυντικές συνθέσεις.

Το 3D PRO-ALGAE® είναι ένα καινοτόμο σύμπλοκο με πρόπολη και ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου, το nannochloropsis gaditana, που στην Ελλάδα το συναντάμε στις θάλασσες της Κρήτης. Έχει την ικανότητα να διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της κάτω από τον ήλιο. Προσφέρει ενυδάτωση και δράση κατά της φωτογήρανσης, τη Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης. Η ενσωμάτωση του 3D PRO-ALGAE® στη νέα σειρά APIVITA SUNCARE βοηθά ώστε η επιδερμίδα να είναι πιο ενυδατωμένη, πιο απαλή, πιο γεμάτη, πιο σφριγηλή και πιο νεανική από ποτέ!

Η αποτελεσματικότητα του συμπλόκου 3D PRO-ALGAE® αποδεικνύεται μέσα από κλινικές μελέτες που διενεργήθηκαν σε δείγμα γυναικών 30-55 ετών με φωτογηρασμένη επιδερμίδα και μετά από χρήση 28 ημερών.

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά:

– Το 90% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο γεμάτη και σφριγηλή

– Το 95% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη και ελαστική

 

Φυσική, Αποτελεσματική και Ολιστική φροντίδα κάτω από τον ήλιο Φυσικά

Η νέα αντηλιακή σειρά APIVITA SUNCARE περιλαμβάνει προϊόντα με έως και 97% φυσικά συστατικά. Οι φυσικές συνθέσεις που χρησιμοποιούνται στη νέα σειρά βρίσκονται στην κορυφή της πράσινης κοσμητολογίας  ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα συστατικά εκείνα που αποδεδειγμένα προκαλούν σοβαρές συνέπειες στην υγεία και στο περιβάλλον. Ειδικότερα, επιλέγουμε φυσικούς εστέρες που χαρίζουν ελαφριά υφή και ενυδάτωση και αφαιρούμε τη σιλικόνη που δεν βιοαποικοδομείται και ρυπαίνει τη θάλασσα και τον υδροφόρο ορίζοντα. Δεν χρησιμοποιούμε οινόπνευμα, το οποίο αποδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας και την αφυδατώνει αφήνοντάς την ακόμη πιο εκτεθειμένη στην επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ έχουν αφαιρεθεί parabens, προπυλενογλυκόλη, βουτυλενογλυκόλη, παραφινέλαιο, αιθανολαμίνες, φθαλικοί εστέρες, πολυκυκλικές μάσκες και νιτρομάσκες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Στη νέα σειρά αντηλιακών χρησιμοποιείται ένας φωτοσταθερός συνδυασμός αντηλιακών φίλτρων, που παρέχουν σταθερή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και προστατεύουν από τη UVB, UVA και μακρά UVA ακτινοβολία, υπερκαλύπτοντας το ποσοστό προστασίας που συνιστά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. To σύμπλοκο 3D-PRO ALGAE® αποτελεί παγκόσμια καινοτομία της APIVITA καθώς διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας και ενισχύει την εξειδικευμένη δράση κάθε αντηλιακού προσώπου. Τα αντηλιακά APIVITA είναι πολύ ανθεκτικά, στο νερό και εξασφαλίζουν αποτελεσματική δράση ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας στο νερό. Τέλος, είναι υποαλλεργικά, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα και ελεγμένα δερματολογικά, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης.

ΟΛΙΣΤΙΚΑ

Κάθε αντηλιακό προϊόν APIVITA έχει πολλαπλές δράσεις, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των αναγκών της επιδερμίδας κατά την έκθεσή της στον ήλιο. Παρέχει ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση, προστασία από τη φωτογήρανση, αλλά και εξειδικευμένες δράσεις, όπως η δράση κατά των πανάδων, κατά των ρυτίδων και η φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας.

 

Η APIVITA ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της και έχοντας στην καρδιά των ερευνών της τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εμπνέεται από την Ελληνική φύση, το θαυμαστό κόσμο των θαλασσών της Μεσογείου και τις φωτοπροστατευτικές ιδιότητες της πρόπολης, και δημιουργεί 3 ΝΕΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.