PUBLI

Προπόνηση yoga όπου και όποτε θέλεις, με την εφαρμογή Nike+ Training Club

Η Nike δημιουργεί μια ιδανική λύση προπόνησης για το απόλυτο trend γυμναστικής, τη yoga, με τα νέα προγράμματα του Nike+ Training Club, της εφαρμογής που προσφέρει δωρεάν προπόνηση σε οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή.

Προγράμματα για αρχάριους αλλά και προχωρημένους, διάρκειας από 7 έως και 45 λεπτά εμπλούτισαν το Nike+ Training Club, δίνοντας νέες ευκαιρίες άθλησης.

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πλέον συγκαταλέγεται στους λάτρεις της yoga, έχει εντάξει την προπόνηση στην καθημερινότητα της: «Παρατηρώ καθημερινά τις επιδράσεις που έχει η yoga σε όλους τους τομείς της ζωής μου, αφού πέρα από την ενδυνάμωση, ανακαλύπτω ότι μπορώ να καταφέρω νέους στόχους, αρκεί να το πιστέψω.»

 

Η εφαρμογή της Nike της δίνει τη δυνατότητα να προπονείται οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας μέσα από το κινητό της με τη βοήθεια και την καθοδήγηση κορυφαίων instructors yoga.

«Η συνεχώς εναλλασσόμενη καθημερινότητα μου, δεν μου επιτρέπει πάντα να βρίσκω έναν instructor να με κατευθύνει στην προπόνηση μου, αλλά ακόμα και τότε, ασκούμαι μόνη μου από το κινητό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή N+TC.»

«Αυτά τα νέα προγράμματα προπόνησης είναι πραγματικά δυναμικά, γιατί δίνουν την ευκαιρία σε όλους να προπονηθούν – όποιος κι αν είναι ο στόχος τους και σε όποιο σημείο της διαδρομής του στη yoga κι αν βρίσκονται», λέει η Leah Kim, master trainer N+TC της Nike.

«Με τη διαφορετική διάρκεια κάθε προπόνησης και τις διαφορετικές στάσεις, υπάρχει κάτι για όλους – για τον αρχάριο yogi αλλά και για τους πιο προχωρημένους και όσους θέλουν να βελτιώσουν την προπόνησή τους.»

Κάθε προπόνηση yoga μέσω του N+TC εμπίπτει σε έναν από τους τρεις παράγοντες της εφαρμογής:

Αντοχή – με προπονήσεις που βοηθούν στην αύξηση της αντοχής

Δύναμη – με προπονήσεις για αύξηση της μυϊκής δύναμης

Κινητικότητα – με προπονήσεις αποκατάστασης που στοχεύουν στη σωματική και πνευματική χαλάρωση

Στη φιλοσοφία της Nike, ο αθλητισμός, είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν είναι μόνο η νίκη ή ο ανταγωνισμός. Για να ξεχωρίσει κανείς, πρέπει να συνδυάζει σωματική και πνευματική αντοχή, δύναμη και κινητικότητα.

«Μέσω της εφαρμογής N+TC, η Nike δεν παρέχει μόνο την καλύτερη εμπειρία προπόνησης, αλλά πρωτοπορεί στον αθλητισμό συνολικά, ενισχύοντας για άλλη μια φορά την ιδέα ότι εάν έχεις σώμα, είσαι αθλητής και είμαστε εδώ να βοηθήσουμε όλους να τα καταφέρουν» λέει ο Nike Master trainer και yogi Branden Collinsworth.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή N+TC είτε από το apple store ή play store, αναζητήστε τη λέξη «yoga» για να βρείτε τις νέες προπονήσεις.