PUBLI

Πέγκυ Ζήνα – Πέτρος Ιακωβίδης: μόνο για τους ακροατές του Sfera 102,2

Η τελευταία καλοκαιρινή βραδιά με την υπογραφή του Sfera 102,2 «έφερε» στο Ακρωτήρι W την αγαπημένη ερμηνεύτρια με τις μεγάλες επιτυχίες Πέγκυ Ζήνα, αλλά και τον δημοφιλή ανερχόμενο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Πέτρο Ιακωβίδη.

Η Πέγκυ Ζήνα ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις της στην συμπρωτεύουσα βρέθηκε στην παραλιακή το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου και παρουσίασε στους ακροατές του Sfera 102,2 τις νέες της επιτυχίες, αλλά και εκείνα τα τραγούδια που έχουν γράψει την ιστορία τους  και αποτελούν πια τον δικό της θησαυρό.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, με τον «αέρα» των power play τραγουδιών του, αλλά και την επιτυχημένη του παρουσία στην νυχτερινή Αθήνα κατάφερε να κάνει τους ακροατές του Sfera 102,2 που βρέθηκαν στο Ακρωτήρι W να τραγουδήσουν μαζί του και να απολαύσουν το live του.

Μια από τις ωραιότερες στιγμές της βραδιάς ήταν η συνύπαρξη της Πέγκυς Ζήνα και του Πέτρου Ιακωβίδη στη σκηνή για την ερμηνεία της επιτυχίας του 2003 που υπογράφει ο Γιώργος Μουκίδης «Είμαστε Χώρια».

Οι καλοκαιρινές Κυριακές του 2017 ήταν εντυπωσιακές στο Ακρωτήρι W, με χιλιάδες ακροατές του Sfera 102,2 να χειροκροτούν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, σε σπάνιες εμφανίσεις τους!

Νέες sferaτες μουσικές βραδιές ….are loading!