PUBLI

Πάστα Φλώρα… η αγαπημένη!

Θυμάμαι ακόμα που περίμενα με τον αδερφό μου μέχρι να κρυώσει για να φάμε το λαχταριστό κομμάτι που θα μας έκοβε η θεία μας («expert» της Πάστα Φλώρας!).

Με τα χρόνια η Πάστα Φλώρα έγινε μία όμορφη ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων μιας και μεγαλώνοντας έπρεπε να προσέχουμε ακόμα περισσότερο τη διατροφή μας, τη ζάχαρη, τα λιπαρά και τις θερμίδες.

Πάντα όμως έψαχνα  να βρω έναν τρόπο που θα μου επέτρεπε να την απολαμβάνω και ευτυχώς πολύ πρόσφατα τον βρήκα!!!! Μία υπέροχη συνταγή για Πάστα Φλώρα χωρίς ζάχαρη αλλά με γλυκαντικό από εκχύλισμα του φυτού στέβια Sweet & Balance και με μαρμελάδα φράουλα Sweet & Balance χωρίς ζάχαρη, η οποία μάλιστα έχει 30% λιγότερες θερμίδες και απίστευτη σπιτική γεύση! Αυτή τη συνταγή τη βρήκα στο site www.sweetandbalance.gr/syntages, μαζί με πολλές άλλες, και τη λάτρεψα!

Μαζί με μένα τη λάτρεψαν παιδιά και ανίψια, που μόλις μπουν στο σπίτι τρέχουν στο τραπέζι για να τη βρουν σκεπασμένη στον πάγκο της κουζίνας, ακριβώς όπως έκανα και εγώ όταν ήμουν παιδάκι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τις ίδιες μυρωδιές, την ίδια γεύση αλλά χωρίς καθόλου ζάχαρη!