Πάνος Κιάμος - Αντύπας: Μοναδικές στιγμές στο Club 22

Δεν σταματούν να υποδέχονται φίλους και συναδέλφους στο Club 22.

Μοναδικές στιγμές από αυτές που μένουν αξέχαστες, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο κατάμεστο Club 22.

Ο Πάνος Κιάμος και ο Αντύπας δεν σταματούν να υποδέχονται αγαπημένους φίλους και συναδέλφους που σπεύδουν να τους απολαύσουν από κοντά και να διασκεδάσουν με τις ατέλειωτες επιτυχίες τους!

 

Το μοναδικό πρόγραμμα του Club 22 επέλεξαν να παρακολουθήσουν και να δώσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα πριν λίγες ημέρες ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Κώστας Μηλιωτάκης, η Μαρία Ιακώβου, η Naya αλλά και ο νικητής του survivor Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) που δείχνει να εξελίσσεται σε έναν από τους πιο πιστούς θαμώνες του νυχτερινού κέντρου!

Πάνος Κιάμος – Αντύπας σε μια σπουδαία συνάντηση στο Club 22 κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών!

Συμμετέχει ο Βο και μας παρασύρει στους δικούς του ξέφρενους ρυθμούς. Μαζί του η Γεωργία Βρανά & ο Dj Vox. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν ο ταλαντούχος Πρόδρομος, οι Dinamis και η Χριστίνα Ζιώγα.

TAGS:

LADYLIKE SHOPPING

SHARE

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ