PUBLI

Ολοκαίνουργιο Public στο Κολωνάκι, σε ένα υπέροχο κτίριο του 1930

Πιστά στη δέσμευση τους να εξελίσσονται συνεχώς τα αγαπημένα μας Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στη χώρα μας, ανοίγει τις πόρτες του σ' ένα νέο υπέροχο κατάστημα στο Κολωνάκι. Το νέο αυτό κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι ένας μοναδικός χώρος με άψογη αισθητική και αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας την αίγλη της παλιάς Αθήνας με τις σύγχρονες τάσεις. Στεγάζεται σε ένα εκπληκτικό αθηναϊκό κτίριο του 1930, στην οδό Σκουφά, στο οποίο κυριαρχούν τα αρτ ντεκό κάγκελα στη σκάλα και τα βιβλία - βιβλιοθήκη έως ψηλά στο ταβάνι.

Αυτή η ξενάγηση ιδανικά θέλει να κάνεις εικόνα λατέρνα να παίζει απ’ έξω, λουκουμάδες να πλημμυρίζουν με το άρωμά τους μια ολόκληρη γειτονιά και πολαρόιντς να αποθανατίζουν τις στιγμές με χαμόγελα και ενθουσιασμό για όσα καινούρια συμβαίνουν σε μια εποχή της κρίσης. Ιδανικά αυτό το ποστ θα έπρεπε να σερβίρεται μαζί με γλυκό του κουταλιού κεράσι και μετά απ’ αυτό να σου δίνεται δωρεάν ελεύθερος χρόνος για να “ρουφήξεις” ένα από τα χιλιάδες βιβλία που μπορείς να βρεις στις βιβλιοθήκες του.

 

Ήμουν από τις τυχερές, που είχα την ευκαιρία να μπω από τις πρώτες σ’ αυτό. Χάρη στο μοναδικό του concept, τα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που εκτίθενται στους χώρους του καταστήματος, ”μπλέκονται” δημιουργικά προσφέροντας στον πελάτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενώ, έχουν επιλεγεί έπειτα από ειδικό curation με στόχο να απευθύνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προτείνοντάς limited editions και exclusive επιλογές που βρίσκονται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ξετρελάθηκα μ’ αυτό το concept.

Σ’ άλλα ενδιαφέροντα, το Public στο Κολωνάκι είναι το 52ο κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα και την Κύπρο και αναμένεται να εξελιχθεί σε πόλο έλξης για τους κατοίκους του Κολωνακίου, τους επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς και για όσους επιλέγουν την ιστορική αυτή περιοχή για τις βόλτες τους.

Προτείνω να μη χάσεις τα εγκαίνια. Είναι διήμερα. 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, σε ένα πάρτι/γιορτή με πολλές (πάρα πολλές) εκπλήξεις.

Μαθαίνω ότι θα’χει συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ θα γίνουν μοναδικές κληρώσεις δώρων, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι επισκέπτες του. Την Παρασκευή 31/3, οι παραγωγοί του Pepper FM θα εκπέμπουν ζωντανά από το Public, ενώ το νεανικό φωνητικό τρίο, R2E, θα εμπλουτίζει τις μελωδίες τους με διασκευές από το χώρο της ροκ, της τζαζ και της ελληνικής ρετρό μουσικής σκηνής. Το Σάββατο 1/4 θα είναι επίσης γεμάτο με τις χορευτικές μελωδίες και τους γρήγορους ρυθμούς των παραγωγών του Pepper FM, ενώ η ορχήστρα The Public Street Band θα περιπλανηθεί στους δρόμους του Κολωνακίου (ω, ναι), κάνοντας μία κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και προορισμό το νέο κατάστημα. Τους επισκέπτες του νέου καταστήματος θα περιμένουν γλυκά και αλμυρά κεράσματα από το IT catering & το LUKUMΑΔΕΣ καθώς και κλήρωση με πλούσια δώρα!

 

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του Απριλίου, με ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα καλλιτεχνικών και βιωματικών δράσεων και workshops. Οι επισκέπτες του Public στο Κολωνάκι, μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου και ένα exclusive σεμινάριο αυτοβελτίωσης με τη Μάρεα Λαουτάρη, ενώ το πρόγραμμα του μήνα θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες εκδηλώσεις.

 

Μην το χάσεις!