PUBLI

Οι Mi-Ro σχεδιάζουν για τη Samsung

Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro δημιούργησε ένα συλλεκτικό κάλυμμα αποκλειστικά για το 4G+ Smartphone Samsung Galaxy Alpha.

Από αρχές Απριλίου 2015 το κάλυμμα θα πωλείται αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone & το www.vodafone.gr, και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου των Παιδικών Χωριών SOS, ενισχύοντας, έτσι, το πρόγραμμα υποστήριξης της Samsung Electronics Hellas και της Vodafone στον Οργανισμό.

Για πρώτη φορά, μία εταιρεία τεχνολογίας συνεργάζεται με Έλληνες σχεδιαστές για τη δημιουργία ενός στιλάτου και μοντέρνου καλύμματος για smartphone που θα είναι διαθέσιμο ειδικά για την ελληνική αγορά από όλη την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone & το www.vodafone.gr.

Το κάλυμμα, σχεδιάστηκε από τους Mi-Ro, αντλώντας έμπνευση από το κομψό, λεπτό και μεταλλικό design των πρόσφατων smartphones της Samsung.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Vodafone ή το www.vodafone.gr και απόκτησε το αποκλειστικό συλλεκτικό κάλυμμα των Mi-Ro στην τιμή των 9,90€.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου, ημιαγωγών και LED λύσεων.

Παράλληλα, ηγούμαστε στο χώρο του Internet of Things, μέσω, μεταξύ άλλων, των πρωτοβουλιών μας για Ψηφιακή Υγεία και Έξυπνα Σπίτια. Απασχολούμε 307.000 άτομα σε 84 χώρες με ετήσιες πωλήσεις 196 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το επίσημο blog μας στο global.samsungtomorrow.com