PUBLI

Οδηγός επιβίωσης από την αλλεργική ρινίτιδα

Με λίγα λόγια θα λέγαμε ότι η άνοιξη προκαλεί συναισθήματα ευφορίας σε όλους.

Ή μάλλον, σχεδόν σε όλους. Αν τα συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας  σας κάνουν κάθε χρόνο να θέλετε να κλειστείτε στο σπίτι σας μέχρι το καλοκαίρι ή να κυκλοφορείτε παντού με στολή αστροναύτη, συνεχίστε να διαβάζετε.

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή και να απολαύσετε τη ζωή σας στο full ακόμα και όταν οι «πυροκροτητές» των εποχικών αλλεργιών κάνουν πάρτι παντού γύρω σας.

1. Αλλάξτε ρούχα και κάντε ντους μόλις γυρίσετε στο σπίτι. Με τον τρόπο αυτό δεν θα μεταφέρετε γύρη από το εξωτερικό περιβάλλον στο καθαρό περιβάλλον του σπιτιού σας ενώ τυχόν υπολείμματα στα χέρια ή το πρόσωπό σας θα εξαφανιστούν.

2. Φροντίστε να παραμένετε ενυδατωμένοι. Όταν δεν καταναλώνουμε αρκετό νερό τα επίπεδα ισταμίνης στον οργανισμό μας ανεβαίνουν με αποτέλεσμα τα συμπτώματα από τις εποχικές ενοχλήσεις να επιδεινώνονται.

3. Μην απλώνετε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας έξω τις ημέρες που η ατμόσφαιρα είναι βαριά από τη γύρη. Με τον τρόπο αυτό η γύρη μένει πάνω στα ρούχα και πυροδοτεί όλα τα συμπτώματά σας. Δοκιμάστε να απλώσετε τα ρούχα σας μέσα στο σπίτι ή να αναβάλετε τη μπουγάδα σας. Είναι λίγο περίπλοκο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

4. Διατηρήστε τον αέρα του σπιτιού σας καθαρό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό μηχάνημα που φιλτράρει τον αέρα. Εάν όμως θέλετε να κάνετε και το σπίτι σας να φαίνεται πιο όμορφο δοκιμάστε κάποιο κισσό ή μπαμπού σε γλάστρες για να ανανεώσετε τον αέρα με τον πιο φυσικό τρόπο.

5. Κυκλοφορήστε πάντα σαν διασημότητες. Καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου θα σας προστατεύσουν από τη γύρη και θα γλιτώσετε τα… εποχικά δάκρυα!

6. Έχετε πάντα μαζί σας το AlergEnd από τη Lanes. Η μοναδική, καινοτόμα σύνθεση του Lanes AlergEnd αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του. Περιέχει ψευδάργυρο, καθώς και την επώνυμη φόρμουλα Sniztop® που χάρη στα βιοενεργά συστατικά από αυγά ορτυκιού, εμποδίζει την επαφή των αλλεργιογόνων με τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Δρα μέσα σε μόλις 15 λεπτά, δεν έχει παρενέργειες και είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

 

Η αποτελεσματικότητα και η άμεση δράση του αποδεικνύονται μέσω 2 κλινικών μελετών σε Ελλάδα & Αμερική! Πιο συγκεκριμένα, το Lanes AlergEnd είναι το μοναδικό προϊόν για την αντιμετώπιση των εποχικών ενοχλήσεων το οποίο έχει δοκιμαστεί σε Έλληνες ασθενείς!

Με το Lanes AlergEnd ζείτε με την αλλεργία, όχι με τα συμπτώματά της. Δοκιμάστε το!