PUBLI

Ο Sfera 102,2 χάρισε δώρα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ στους ακροατές του

Ο Φεβρουάριος  ήταν ο πιο εορταστικός μήνας για τους ακροατές του πρώτου ραδιοφώνου της Αθήνας. Σε αυτούς τους ακροατές ο Sfera 102,2 χάρισε δώρα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ μέσα από τρεις μεγάλες κληρώσεις, με 6.427 συμμετοχές!

Η Άντζυ πήρε τα έπιπλα, ο Γιάννης το ταξίδι στο Μπαλί και η Έλενα ένα αυτοκίνητο δώρο! Ραδιοφωνικοί παραγωγοί, καλλιτέχνες, δημιουργοί και συνεργάτες έγιναν ένα,  όχι μόνο στον αέρα του Sfera με ευχές και πειράγματα, αλλά και σε ένα μεγάλο Birthday Party στην Κηφισιά που συζητήθηκε πολύ!Και το hashtag #SferaBirthdayChallenge “έπαιξε” πολύ στο Instagram, καθώς αγαπημένα πρόσωπα αποδέχτηκαν την πρόκληση της Ναταλίας Γερμανού, της Γιώτας Τσιμπρικίδου, του Valentino,του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου και ευχήθηκαν με τον τρόπο τους στον Sfera Χρόνια Πολλά!

Η Ελενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Τσαλίκης, οι Kings, o Πέτρος Ιακωβίδης, αλλά και η Βίκυ Καγιά είναι κάποιοι μόνο από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο #SferaBirthdayChallenge. 20 χρόνια Sfera 102,2 με δυνατές ραδιοφωνικές υπογραφές, φωνές ταυτισμένες με το ραδιόφωνο, παρουσίες δημοφιλείς, καλλιτέχνες, επιτυχίες, αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις, μεγάλοι διαγωνισμοί, συναυλίες, events!

….Και συνεχίζουμε!