PUBLI

Ο πιο θετικός μουσικός διαγωνισμός Positive Duets της Amita Motion ξεκίνησε!

H Amita Motion φιλοδοξεί και φέτος να αναδείξει ταλαντούχους νέους τραγουδιστές και μουσικούς μέσα από τον πιο θετικό διαγωνισμό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να συνεργαστείς και να τραγουδήσεις μαζί με τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου, για ένα μοναδικό live ντουέτο στη σκηνή, την Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2018! Πόσο φανταστικό είναι αυτό;

Μπες τώρα στη σελίδα της Amita Motion thetikienergeia.gr και στα social media της Amita Motion, μάθε τα πάντα για το Positive Duets και ετοιμάσου να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα μαζί με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες.  Ήδη στη σελίδα της Amita Motion στο facebook έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία που θα αναδείξει τα δυο τραγούδια που θα γίνουν ντουέτα.  Αποφάσισε κι εσύ ποια είναι τα τραγούδια που ξεχωρίζεις από τις MEΛISSES -Το Κύμα ή Είμαι Αλλού –  και από την Έλενα Παπαρίζου –Αν με δεις να κλαίω ή Fiesta – και ετοιμάσου να δηλώσεις συμμετοχή. Τα καθοριστικά βήματα που θα σε οδηγήσουν στη σκηνή της ΗΘΕ 2018 και στο πρώτο σου δισκογραφικό συμβόλαιο είναι έξι:

Βήμα 1ο Ψήφισε ένα από τα δυο τραγούδια του αγαπημένου σου καλλιτέχνη

Βήμα 2ο Κατέβασε το τραγούδι από τη thetikienergeia.gr και ηχογράφησέ το με τον δικό σου μοναδικό τρόπο

Βήμα 3ο Στείλε τη συμμετοχή σου

Βήμα 4ο Οι καλλιτέχνες επιλέγουν από τρεις φιναλίστ

Βήμα 5ο Το κοινό ψηφίζει τον καλύτερο για να ανέβει στη σκηνή της ΗΘΕ 2018

Βήμα 6ο Κέρδισε ένα ετήσιο δισκογραφικό συμβόλαιο και δες το ντουέτο σου να γίνεται video clip!

Ο διαγωνισμός Positive Duets έχει ξεκινήσει στα social media της Amita Motion με τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου να περιμένουν τις δικές σου ψήφους να καθορίσουν το αγαπημένο τραγούδι που θα γίνει Positive Duet από τους stars του αύριο, από εσένα! Κατόπιν οι καλλιτέχνες θα ακούσουν τα demos, θα επιλέξουν τους καλύτερους και θα βρίσκονται δίπλα τους, σε όλη τη διαδικασία δίνοντας πολύτιμες συμβουλές και coaching. Η συμμετοχή όλων στη διαδικασία είναι απαραίτητη αφού τα duets και ο τελικός νικητής θα διαμορφωθούν με βάση την online συμβολή των fans της Amita Motion!

Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να ζήσεις το ντουέτο των ονείρων σου και πάρε μέρος στον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Positive Duets.  Μπες τώρα στο thetikienergeia.gr και στα social media της Amita Motion και stay tuned γιατί το πιο θετικό μουσικό ταξίδι ξεκίνησε!

Δες εδώ τα teaser videos από τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου

Facebook: Amita Motion

Twitter: Amita Motion

Instagram: amitamotion

Snapchat: amita_motion

YouTube: AmitaMotionOfficial

Website: thetikienergeia.gr

Προτεινόμενα hashtags: Amita Motion, ΗΘΕ, Positive Duets, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Θετική Ενέργεια