PUBLI

Ο Ant1 Next επιστρέφει με ανανεωμένες υπηρεσίες, πλούσιο υλικό και αποκλειστικά προνόμια

Η πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε περιεχόμενο, είναι ειδικά σχεδιασμένη  λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις του κοινού, με φιλικότερο περιβάλλον για τον χρήστη και αποκλειστικά προνόμια.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν, όποια στιγμή θέλουν και όπου θέλουν, μέσω υπολογιστή και laptop, tablet και smartphones, όχι μόνο τα ολοκαίνουργια επεισόδια των αγαπημένων τους σειρών αλλά και επιλεγμένες σειρές που έχουν  γράψει ιστορία στην τηλεόραση του Αnt1 και όλα αυτά σε υψηλής ευκρίνειας ανάλυση και χωρίς διαφημίσεις!

Ο Ant1 Next, από την αρχή της λειτουργίας του αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό και ξεχώρισε για τις καινοτόμες υπηρεσίες του στο χώρο των digital media. Εφέτος, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να χτίζει νέες τηλεοπτικές συνήθειες ακολουθώντας υψηλές προδιαγραφές, με στόχο να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες στο κοινό του.

Ειδικότερα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν να απολαύσουν, τα επόμενα επεισόδια σε Α’ προβολή από σειρές που έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό όπως «Μπρούσκο», «Ταμάμ», “Daddy Cool” και «Δίδυμα Φεγγάρια».

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης των επεισοδίων της τρέχουσας σεζόν όλων των σειρών του ΑΝΤ1 αλλά και αγαπημένων εκπομπών όπως το “The 2night Show” και το «Όλα Ξεκόλλα».

Η απόλαυση όμως δε σταματάει εδώ! Η πλατφόρμα δίνει πρόσβαση σε Box Sets (all time classic σειρές) όπως «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», «Εγκλήματα», «Λίτσα.com», και πολλές ακόμα που θα έρθουν, να εμπλουτίσουν τον Ant1 Next προκειμένου να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Και όλα αυτά.. μόλις με 2.99 ευρώ τον μήνα (μέσω Paypal ή πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας ή μέσω SMS) και ο πρώτος μήνας εντελώς δωρεάν για όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα.