PUBLI

Νέα limited edition Clarisonic Nautical Summer Collection

Με την αλλαγή της εποχής, έρχονται αλλαγές τις οποίες επιβάλλει η μόδα αλλά και αλλαγές στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας. Αντλώντας έμπνευση από τις πασαρέλες σε όλο τον κόσμο, μια νέα  παγκόσμια τάση έχει αναδειχθεί στο μακιγιάζ για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2015,  που επιβάλει φρέσκiα καλά ενυδατωμένη και φυσική γυμνή επιδερμίδα. Με φωτεινές αποχρώσεις και χρώματα όλο και πιο ποθητά, η νέα Nautical Summer Collection του Clarisonic έρχεται στην κατάλληλη στιγμή για να χαρίσει λεία, πιο απαλή και νεανική όψη στην επιδερμίδα μας και να μας μεταφέρει στη νέα σεζόν.

Σχεδιασμένη με δύο ταχύτητες για προσαρμόσιμη άνεση η συσκευή καθαρισμού Mia 2  λειτουργεί με την τεχνολογία των ηχητικών κυμάτων, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και έχει αποδειχτεί κλινικά ότι καθαρίζει την επιδερμίδα 6 φορές καλύτερα από τον απλό καθαρισμό με τα χέρια. Σε αντίθεση με τις περισσότερες συσκευές καθαρισμού, το Mia 2 πάλλεται εμπρος και πίσω με μια συχνότητα που παράγει περισσότερες από 300 κινήσεις το δευτερόλεπτο, για να απομακρύνει απαλά τους ρύπους από την επιδερμίδα και τους πόρους.

Η Μέθοδος Ηχητικών Κυμάτων (Sonic Method) αξιοποιεί τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, για να καθαρίζει αποτελεσματικά και να δρα κάτω από την επιφάνειά της, προκειμένου να μεταμορφώνει υπέροχα την υφή της, συσφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη.

Ο καθαρισμός είναι τόσο αποτελεσματικός που η επιδερμίδα απορροφά καλύτερα τις κρέμες τα serum και τα ενυδατικά προιόντα. Τα κλινικά αποτελέσμτα καταδεικνύουν σύσφιξη των πόρων, εξασθένιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας.

Η συλλογή Nautical Summer Collection, είναι limited edition και θα περιλαμβάνει τη συσκευή Mia 2 σε τρία, διασκεδαστικά, καλοκαιρινά χρώματα: Faded Rose, Sunwashed Peach και Bleached Denim.

 

Το κιτ Clarisonic Mia 2  περιλαμβάνει:

Συσκευή Καθαρισμού Clarisonic Mia 2

Φορτιστή γενικής χρήσης

Κεφαλή Καθαρισμού για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Δείγμα προιόντος καθαρισμού, 30ml

Προστατευτική θήκη μεταφοράς

Το Clarisonic Mia2 πωλείται στην τιμή των 149€* και διατίθεται αποκλειστικά από τα Sephora.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Ιούνιο.