PUBLI

Μόλις δεις τη νέα συλλογή μαγιό της EKATERINI V. θα θέλεις να έρθει πιο γρήγορα το καλοκαίρι

Η EKATERINI V. swimwear είναι ένα απόλυτα ελληνικό brand, που έκανε δυναμική είσοδο το καλοκαίρι 2017 με τη S|S Collection ’17. Στηρίζεται στην 40ετή εμπειρία προϋπάρχουσας οικογενειακής εταιρείας – βιοτεχνίας κατασκευής γυναικείων μαγιό, της οποίας χρησιμοποίησε το know-how, την υποδομή αλλά και τους ανθρώπους της.

 

Πολυτελή υφάσματα και υλικά, έμπειροι Έλληνες τεχνίτες και εμμονή στη λεπτομέρεια χαρίζουν πολυτέλεια, ποιότητα και αντοχή στη χειροποίητη κατασκευή τόσο των μαγιό όσο και της επιμελημένης από την ίδια συσκευασίας τους.

 

Απολαμβάνοντας ήδη την αποδοχή του γυναικείου κοινού, υποδέχεται την άνοιξη – καλοκαίρι του 2018 με την S|S Collection ’18 που αναδεικνύει την υπεροχή και την καμπυλότητα του γυναικείου σώματος μέσα από συνδυασμούς υφασμάτων, διαφορετικών prints και μονοχρωμίες.

 

Δωρικές γραμμές, γεωμετρική συμμετρία, συνδυασμοί υφασμάτων και έντονες αντιθέσεις συνθέτουν τη S/S COLLECTION ’18 της EKATERINI V. swimwear, εμπνευσμένη από το _V_  που την ακολουθεί, η γεωμετρία του οποίου αποτυπώνεται και υπογράφει αισθητικά κάθε της σχέδιο.

+Les petites. Το σύνολο της SS18 προσαρμόζεται στις ανάγκες και τη φρεσκάδα της παιδικής ηλικίας, χαρίζοντας περιορισμένα κομμάτια σε κορίτσια από 2 έως 8 ετών.

 

Κάθε κομμάτι κατασκευάζεται ένα προς ένα από εμάς, από έμπειρα χέρια στην Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει τη γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της.

Στόχος της Ekaterini V. είναι να αγαπηθούν οι δημιουργίες της όσο τις αγαπά η ίδια.

Για την άνοιξη – καλοκαίρι του 2018 η S|S Collection 2018 της EΚΑΤΕRINI V. swimwear θα είναι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος  www.ekateriniv.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.