PUBLI

“Make love not war” από το νέο AXE PEACE

Το ΑΧΕ, στο πλαίσιο προώθησης του νέου του αρώματος, ΑΧΕ PEACE, έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης και ειρήνης μέσα από μια εντυπωσιακή τοιχογραφία στην ''καρδιά'' της πόλης. Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στην πλατεία του Κεραμικού, το ΑΧΕ αποκάλυψε στο κοινό του το κρυμμένο μέχρι εκείνη τη μέρα graffiti, η υλοποίηση του οποίου έγινε από την ομάδα Urbanact.

Τo graffiti εμπνευσμένο από μια σκηνή της εντυπωσιακής διαφημιστικής ταινίας του ΑΧΕ PEACE, για τη δημιουργία της οποίας συνεργάστηκε με το σκηνοθέτη του Hollywood, Ruppert Sanders, αναπαριστά μια έντονη στιγμή αγάπης μέσα σ’ ένα σκηνικό πολέμου.

Το graffiti του ΑΧΕ PEACE μεταδίδει το “AXE effect” και τονίζει πως οι άντρες είναι ακόμα πιο γοητευτικοί και ακαταμάχητοι στα μάτια των γυναικών, όταν είναι ήρεμοι και, φυσικά, ερωτευμένοι. Χάρη στο συνδυασμό φρέσκου κίτρου, μοσχοκάρυδου και σανταλόξυλου, το νέο AXE PEACE κάνει κάθε άντρα ακαταμάχητο, αφήνοντας το δικό του «αποτύπωμα» στις γυναίκες που βρίσκονται κοντά.

Μετά την αποκάλυψη του graffiti, το κοινό του AXE διασκέδασε στο πάρτυ που πραγματοποιήθηκε στο Hoxton. Εκεί, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αφήσουν το δικό τους ”αποτύπωμα” αγάπης στους 2 καμβάδες AXE PEACE που είχαν στηθεί στο χώρο, υπό την καθοδήγηση της ομάδας Urbanact.

Με σύνθημα ”Make love not war” και με το εντυπωσιακό graffiti, το AXE έστειλε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το μήνυμα πως οι άντρες μπορούν να  μαγνητίσουν το γυναικείο φύλο, με μοναδικό σύμμαχο την αγάπη.