PUBLI

“Live Love Your Feet”

Τα επιθέματα ανώτερης τεχνολογίας Hansaplast για φουσκάλες έρχονται με ανανεωμένο design και σε προστατεύουν, ενώ απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου δραστηριότητες

Λατρεύεις το jogging και την πεζοπορία; Αγαπάς τα ταξίδια και σε αυτά αφιερώνεις ώρες περπατώντας για να ανακαλύψεις τους νέους προορισμούς; Ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις της μόδας και οι ψηλοτάκουνες γόβες είναι μέρος του στυλ σου; Με λίγα λόγια, ζεις την κάθε σου στιγμή και μένεις συνεχώς δραστήριος; Τότε, το νέο σύνθημα της Hansaplast “Live Love your Feet” σε εκφράζει απόλυτα καθώς μεταφέρει το μήνυμα ότι η κάθε σου μέρα είναι για να την απολαμβάνεις, όπως εσύ επιθυμείς, χωρίς ενοχές ότι η αυξημένη σωματική δραστηριότητα επιβαρύνει την υγεία των ποδιών σου.

Η αυξημένη σωματική δραστηριότητα επιφέρει συνεχή πίεση και τριβή στα κάτω άκρα, που πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πληγών και επώδυνων φουσκάλων. Ακόμα και μία μικρή φουσκάλα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά μας. Με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση άνω των 90 ετών, η Hansaplast έχει την απάντηση στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της φουσκάλας, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Οι φουσκάλες επουλώνονται γρηγορότερα, όταν αντιμετωπίζονται με ειδικά επιθέματα. Βασισμένα στην υδροκολλοειδή τεχνολογία, η οποία εξασφαλίζει ταχύτερη και καλύτερη επούλωση πληγών, τα επιθέματα ανώτερης τεχνολογίας Hansaplast για φουσκάλες κυκλοφορούν με ανανεωμένο design σε τρία μεγέθη: μικρό, μεγάλο και XL.