PUBLI

Λαμπερές καλεσμένες στην παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής συλλογής “Paradise Island” της ARTDECO

Μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία περίμενε τους λαμπερούς καλεσμένους της παρουσίασης της νέας καλοκαιρινής συλλογής μακιγιάζ της μάρκας ARTDECO στο Hondos Center Ερμού. Ο International Make Up Artist της μάρκας Macedonio Bezzera, που βρέθηκε για λίγες μόνο ημέρες στην Αθήνα, μύησε τις επισκέπτριες και τις λαμπερές καλεσμένες στα μυστικά του καλοκαιρινού μακιγιάζ παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα.

Η Ιωάννα Σουλιώτη, η Εύη Βατίδου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Κλέλια Πανταζή, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζώρτζια Συναχέρη, η Σάσα Σταμάτη, , η Κάτια Δέδε, η Ναταλία Δήμου, η Ναταλία Κηρύκου, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη αφέθηκαν μεταξύ άλλων στα χέρια του Macedonio και γνώρισαν τη σειρά Paradise Island.

 

Ombre cocktails εμπνευσμένα από τη σειρά Ombre³ Lipstick της ARTDECO, και summer beats έδωσαν καλοκαιρινό χρώμα στο απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ο International Make Up Artist έκανε live επίδειξη της νέας σειράς, με πρωταγωνιστή το must have Spray On Leg Foundation που χαρίζει μαγικό μαύρισμα στη στιγμή.

Πανέμορφα μοντέλα με καλοκαιρινή διάθεση, καλούσαν τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν υπέροχα δώρα, ενώ μοίραζαν τριαντάφυλλα στα χρώματα της συλλογής.

Η νέα συλλογή μακιγιάζ “Paradise Island”

Με έμπνευση από τις λευκές αμμουδιές, τα τιρκουάζ νερά, τους φοίνικες και τα χρώματα του ουρανού σε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, η νέα καλοκαιρινή συλλογή της ARTDECO Paradise Island θα σας ταξιδέψει σε παραδεισένια νησιά. Τα προϊόντα μακιγιάζ της σειράς, χαρίζουν λαμπερή και ταυτόχρονα μαυρισμένη επιδερμίδα, η οποία σε συνδυασμό με τα μοντέρνα χείλη, που προτείνει το brand στην καλοκαιρινή του συλλογή, χαρίζουν εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμφάνιση.

Key Products

 

Spray On Leg Foundation, ένα καλοκαιρινό must – have προϊόν για αψεγάδιαστη, μαυρισμένη επιδερμίδα. Το spray μαυρίσματος αντανακλά το φως και καλύπτει μικρές ατέλειες, στεγνώνει γρήγορα, έχει μεγάλη διάρκεια και αντέχει στο νερό. Η σύνθεσή του εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού ενυδατώνει την επιδερμίδα.  Είναι ιδανικό για γρήγορο και ομοιόμορφο μαύρισμα. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

Ombre Lipstick, το νέο κραγιόν θα χαρίσει στα χείλη σας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Χάρη στο συνδυασμό τριών απόλυτα ισορροπημένων αποχρώσεων, μπορείτε να πετύχετε ombré-look στα χείλη, με μια μόνο εφαρμογή. Η κρεμώδης υφή, με το ελαφρύ άρωμα βανίλιας, σας προσφέρει ομοιόμορφο και μεταξένιο χρώμα. Το εκχύλισμα φρούτων Lychee που περιέχει το προϊόν προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνει τα χείλη, ενώ το υψηλής ποιότητας Argan Oil, ρυθμίζει την υγρασία της επιδερμίδας και θρέφει τα χείλη. Το Ombre³ Lipstick διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις: No.13 “Tutti frutti” ενσωματώνει αποχρώσεις τριαντάφυλλου, μανταρινιού και πεπονιού. Σκούρο κόκκινο, φούξια και μανταρίνι συνδυάζει η απόχρωση No.23 “trouble in paradise”. Η απόχρωση No.33 “violet vibes” θα σας χαρίσει ombré lips σε αποχρώσεις τριανταφυλλί, βιολετί και βαθύ μωβ. Τέλος το No.43 “red fusion” συνδυάζει αποχρώσεις του κόκκινου. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Το νέο Bronzing Blusher, δύο αποχρώσεων θα σας χαρίσει φρέσκια επιδερμίδα. Η ανοιχτή απόχρωση μπορεί να εφαρμοστεί απαλά σε όλο το πρόσωπο. Η σύνθεσή του, που δεν περιέχει μεταλλικά έλαια και parabens, εντυπωσιάζει με την υψηλή απόδοση χρώματος και την εξαιρετική διάρκειά του. Το τρισδιάστατο μοτίβο του Blusher, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό.

Το “Sunny glow” Glow Bronzer συνδυάζει δύο διακριτικά λαμπερά χρώματα για φυσική bronze λάμψη. Η ελαφριά υφή του είναι απαλή και αέρινη κατά την εφαρμογή. Η σύνθεσή του bronzer, χωρίς μεταλλικά στοιχεία και parabens είναι μοναδική για την υψηλής ποιότητας λάμψη που χαρίζει καθώς και για τη διάρκειά του. Το τρισδιάστατο μοτίβο του Glow Bronzer, το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Το Bronzing Magnum Powder είναι μια  ελαφριά, διάφανη πούδρα bronzer με φυσικό τελείωμα. Τα συστατικά που περιέχει της χαρίζουν μεγάλη αντοχή στο νερό. Η πούδρα δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ το αποτυπωμένο τρισδιάστατο μοτίβο, της χαρίζει μοναδικό χαρακτήρα.  Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο αποχρώσεις της πούδρας, No.2 “beach babe” and No.6 “sunburst”. Η Bronzing Magnum Powder δεν περιέχει λανολίνη, μεταλλικά στοιχεία,  parabens και άρωμα.

To νέο Cushion Blusher είναι τέλειο για μακιγιάζ on the go. Το λεπτόρρευστο κρεμώδες υγρό blusher στο πρωτοποριακό σωληνάριο με το απαλό cushion σφουγγαράκι, θα χαρίσει στα ζυγωματικά ντελικάτο χρώμα. Οι φυσικές αποχρώσεις χαρίζουν στην επιδερμίδα σας φρεσκάδα, ενώ η ένταση του χρώματος μπορεί να προσαρμοστεί, εάν εφαρμόσουμε το προϊόν περισσότερες φορές, καθώς οι μικροσκοπικές χρωστικές εγγυώνται τέλεια απόδοση  χρώματος και αφήνουν την επιδερμίδα σας βελούδινη.  Μετά από κάθε εφαρμογή το προϊόν χαρίζει αναζωογόνηση και λάμψη. Τρεις αποχρώσεις χαρίζουν το τέλειο look: No.2 paradise parrot”, No.4 “tropical tucan” and No.6 “bamboo bronze”. To Cushion Blusher δεν περιέχει άρωμα και ταλκ.

Το High Performance Eyeshadow Stylo είναι ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει smokey look στα μάτια σε χρόνο μηδέν. Το στυλό με τις υψηλής ποιότητας χρωστικές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκιά,  highlighter, eyeliner ή khol. Το χρώμα διαρκεί για πάνω από 10 ώρες και γίνεται αδιάβροχο λίγα λεπτά μετά από την εφαρμογή. Η υψηλή χρωματική απόδοση και η απαλή κρεμώδης υφή, χαρίζουν αψεγάδιαστο φινίρισμα. Η ενσωματωμένη ξύστρα στην άκρη του μολυβιού εξασφαλίζει πάντα ένα τέλειο σχήμα. Στην καλοκαιρινή συλλογή διατίθενται τρεις αποχρώσεις: No.23 “coconut bronze” μια ζεστή καφέ απόχρωση, No.43 “acai berry” για γοητευτικό look σε αποχρώσεις του μούρου και η πράσινη απόχρωση No.68 “palm tree”, που θα σας ταξιδέψει σε τροπικά νησιά. Η High Performance Eyeshadow Stylo είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη.