PUBLI

Κέρδισε αγοράζοντας – αγόρασε και κέρδισε!

Ας ξεκινήσουμε με το δεδομένο ότι ο ήχος του ξυπνητηριού δεν είναι ποτέ  ωραίος ακόμα και αν σε ξυπνάει με ήχους της φύσης ή το αγαπημένο σου τραγούδι. Το ξυπνητήρι παραμένει πάντα αυτός ο εκνευριστικός ήχος που σου λέει με βίαιο τρόπο ότι πρέπει να εγκαταλείψεις το κρεβατάκι σου, το γλυκό τον ύπνο σου και το όνειρο που έβλεπες. Αυτά συμβαίνουν καθημερινά κάθε φορά που καλείσαι να ξυπνήσεις για να πας στη δουλειά σου. Ωραία η ρουτίνα τέτοιες εποχές, δε λέω, αλλά δεν θες! Δεν είναι όμως το ίδιο όταν ανοίγεις τα μάτια και βλέποντας έτοιμη τη βαλίτσα σου θυμάσαι ζαλισμένη από τον ύπνο, ότι σε περιμένει ένα ταξίδι που ήθελες καιρό να κάνεις.

Όχι, λοιπόν δεν είναι από αυτά τα συνηθισμένα πρωινά που πήγαινες βαριεστημένα για  ντους, να βουρτσίσεις τα δόντια, να ντυθείς και να φύγεις για τη δουλειά με ένα καφέ στο ένα χέρι και μία φρυγανιά στο άλλο.

Είναι η στιγμή που θα απολαύσεις τον καφέ σου έχοντας στο μυαλό σου την πτήση που θα σε οδηγήσει στη Μύκονο μαζί με τη φίλη σου. Θα πάρεις το μετρό όλο χαρά μέχρι το Σύνταγμα και θα αλλάξεις συρμό για να βγεις στην είσοδο του αεροδρομίου σίγουρη ότι το σύμπαν σού επιφυλάσσει κάτι πολύ ενδιαφέρον γι’ αυτό το ταξίδι.

Ο προαστιακός σε αφήνει στη στάση Ελ. Βενιζέλος. Και εκεί που ανεβαίνεις  τις κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στο αεροδρόμιο βλέπεις μπροστά  σου αφίσες που γράφουν: Ο Buy & Win διαγωνισμός των Hellenic Duty Free Shops σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις 10.000 ευρώ, 10 εισιτήρια της Aegean, 3 ημέρες διαμονής στα ξενοδοχεία και τα resorts της Grecotel, κάθε μήνα. Γουρλώνεις τα μάτια σου ενθουσιασμένη και σκέφτεσαι αυτό το διαχρονικό και αγαπημένο που έγραψε ο Koehlo: «Όταν θέλεις κάτι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το κατορθώσεις».

Και εσύ ξαφνικά νιώθεις  ιδιαίτερα τυχερή και αποφασισμένη.

Τσεκάρεις γρήγορα και βρίσκεσαι κατευθείαν στον πιο αγαπημένο σου χώρο –κορίτσια είμαστε καταλαβαινόμαστε- στα Hellenic Duty Free Shops, και εκεί ζητάς περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείς να πάρεις μέρος στον πιο εντυπωσιακό και έξυπνο διαγωνισμό που σε προσκαλεί και σε προκαλεί: Λοιπόν, ο Buy & Win διαγωνισμός των Hellenic Duty Free Shops  διαρκεί από 1η Ιουνίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου – 4 ολόκληρους μήνες- όλα αυτά τα δώρα και τα χρήματα τετραπλασιάζονται. Υπέροχα! Αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις;

Είναι πολύ απλό! Κάνεις τις αγορές σου από τα Hellenic Duty Free Shops σε ένα από τα 114 καταστήματα που λειτουργούν σε 46 αεροδρόμια, λιμάνια και μεθοριακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και κρατάς την απόδειξη. Μπαίνεις στο www.buyandwin.gr, συμμετέχεις συμπληρώνοντας τα  στοιχεία σου στη σχετική φόρμα ή κάνεις  login στο Facebook και κάνεις upload την απόδειξη ή τον αριθμό του κουπονιού.

Για κάθε τυχερό προϊόν που αγοράζεις, όπως για παράδειγμα το Skinos Mastiha Spirit, το Ούζο Mini, αλλά και πολλά άλλα, πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες σου να κερδίσεις. Υπέροχα!  

Επιπλέον, κάνοντας Reserve & Collect (προπαραγγελία) μέσω του www.dutyfreeshops.gr σού προσφέρεται ακόμα μία συμμετοχή, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες σου. Κάθε μήνα γίνεται η κλήρωση και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή!

Εσύ λοιπόν θα πας στη Μύκονο και η τύχη σου θα δουλεύει… Γιατί αυτό σού επιφυλάσσει το σύμπαν για τους επόμενους 4 μήνες!  Eσύ τι θα κερδίσεις;

Mπες στο www.dutyfreeshops ή στο www.buyandwin.gr και μάθε περισσότερα!