PUBLI

Kcaligram 7days: Νιώσε το “πρήξιμο” να φεύγει σε 7 μόλις ημέρες

Κάθε σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και ποθητή και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διατήρηση ενός καλλίγραμμου κορμιού. Όλες όμως κατά καιρούς κάνουμε ατασθαλίες είτε λόγω γιορτών, είτε λόγω άγχους. Η Lanes είναι εδώ για να λύσει το πρόβλημα των περιστασιακών περιττών κιλών με το Kcaligram 7days.

To Kcaligram 7days είναι ένα σύστημα αδυνατίσματος για 7 ημέρες, το οποίο χάρη στα φυτικά συστατικά του περιορίζει την κατακράτηση υγρών και ταυτόχρονα ενισχύει τον μεταβολισμό συντελώντας στον έλεγχο του βάρους. Τα συστατικά αυτά μειώνουν την κατακράτηση υγρών του σώματος ελαττώνοντας έτσι την αίσθηση φουσκώματος.

Άλλη μια ”μαγική” ιδιότητα του Kcaligram 7days είναι η καταπολέμηση του μεγαλύτερου ”εχθρού” των γυναικών, της κυτταρίτιδας. Τα συστατικά του, ενεργοποιούν την μικρο-κυκλοφορία απομακρύνοντας έτσι το λίπος και επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μια πιο λεία επιδερμίδα ενώ παράλληλα περιορίζει την επιθυμία για φαγητό! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν περιέχει ζάχαρη, ιώδιο και συντηρητικά!

Το Kcaligram 7days διατίθεται στα φαρμακεία στην τιμή των 10,90€.