PUBLI

Imisi collection: οι πιο trendy εκπλήξεις συνεχίζονται

Στις αρχές του περασμένου αιώνα, η κυρία Αριάδνη, πολυαγαπημένη μαμή, έδενε ένα κορδελάκι στο χέρι κάθε βρέφους που έφερνε στον κόσμο. Όσα από τα παιδιά αυτά κράτησαν το κορδελάκι τους στην ενήλικη ζωή τους, και έτυχε να συναντηθούν μεταξύ τους, βρήκαν το άλλο τους μισό, στη φιλία ή την αγάπη.

Έτσι, ξεκινώντας από τα imisi bracelets, τα υφασμάτινα βραχιολάκια με τις μοναδικές φράσεις που σε βοηθούν να βρεις το άλλο σου μισό, και συνεχίζοντας με πολύχρωμα back packs, σούπερ βολικές τσάντες για παραλία, πετσέτες θάλασσας που «κουμπώνουν» στις ξαπλώστρες, επάργυρα και επίχρυσα clue pendants αλλά και χειροποίητα κοκάλινα γυαλιά ηλίου, η imisi collection έγινε πολύ γρήγορα η νέα μόδα που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά!

 

Κι αυτό γιατί, εκτός από το ιδιαίτερο design, σε κάθε ένα από τα παραπάνω υπάρχει η μοναδική φράση που αναζητάει την άλλη μισή που θα τη συμπληρώσει, ενώνοντας διαθέσεις.

Κάτι παραπάνω από αξεσουάρ λοιπόν, τα imisi collection, πάντα σχεδιασμένα με φρέσκια φαντασία και ποιοτικά υλικά, σου κλείνουν το μάτι, σου χαμογελάνε, εκφράζουν τα πιστεύω σου, επαναστατούν, προκαλούν και προσκαλούν!

 

Και μην ξεχνάτε! Μόλις συναντήσετε κάποιον που φοράει ένα αξεσουάρ imisi collection,  πλησιάστε και συγκρίνετε τις φράσεις σας. Ίσως έχετε βρει το άλλο σας μισό!

Ανακαλύψτε το δικό σας imisi σε επιλεγμένα καταστήματα ή στο www.imisicollection.com