PUBLI

Η βότκα Grey Goose χορηγός του fashion show του Vassilis Zoulias στην 21η Athens Xclusive Designers Week

Η πολυτελής γαλλική βότκα Grey Goose, ήταν το επίσημο ποτό της επίδειξης μόδας που πραγματοποίησε ο Vassilis Zoulias, τη Δευτέρα 3 Απριλίου στον Εθνικό Κήπο, στο πλαίσιο της 21ης Athens Xclusive Designers Week, για την παρουσίαση της καινούργιας του demi couture Fall/Winter 2017-18 συλλογής με τίτλο “Women in the Garden”, εμπνευσμένη από το ομώνυμο έργο του Claude Monet. Η Grey Goose, «η βότκα με την καλύτερη γεύση στον κόσμο», ήταν εκεί ως επίσημος χορηγός της εκδήλωσης.

Οι προσκεκλημένοι του Vassili Zoulia είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δροσιστικό κοκτέιλ με Grey Goose, σόδα και μια φέτα λεμόνι, ιδανικό ποτό για ένα ατμοσφαιρικό και ανοιξιάτικο μεσημέρι στον κήπο. Τα εντυπωσιακά μπλε ελεκτρίκ κολονάτα ποτήρια προσέθεσαν μία ιδιαίτερα stylish νότα στις εμφανίσεις των κυριών του κήπου.

Το εντυπωσιακό kiosk-bar της Grey Goose εναρμονιζόταν απόλυτα με την ατμόσφαιρα

 Η Πρόεδρος της AXDW, Τόνια Φουσέκη με την Τζόση Βιτζηλαίου από την Grey Goose

Ο Vassilis Zoulias εμπνεύστηκε τη νέα του συλλογή από την αγαπημένη του φίλη Μάρα Δεσύπρη, με την οποία γιόρτασε 30 χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση, και η παρουσίαση της οποίας τους μετέφερε σε μία ρομαντική εποχή εξυμνώντας τη θηλυκότητα και τη γοητεία των γυναικών του 19ου αιώνα. Οι μοναδικές δημιουργίες του σχεδιαστή σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα, που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και οι ιδιαίτερες δαντέλες δημιούργησαν μία ιδιαίτερα αισθησιακή και μυστηριώδη ατμόσφαιρα στον καταπράσινο Εθνικό Κήπο.

 Women in the Garden finale

Τα κοσμήματα του Pericles Kondylatos από επεξεργασμένα κλαδιά, μεταξωτά τριαντάφυλλα κρύσταλλα, ήταν στο στοιχείο τους αφού οι βικτωριανές αναφορές είναι αναπόσταστο κομμάτι του ύφους του ταλαντούχου καλλιτέχνη και jewellery designer.