PUBLI

H Swarovski παρουσιάζει τη συλλογή κοσμημάτων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που αποπνέει Παριζιάνικο ρομαντισμό

Λάμψτε, τολμήστε και ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε τη νέα συλλογή κοσμημάτων της Swarovski, που γιορτάζει τον έρωτα στην πόλη. Λαμπερές αποχρώσεις κρυστάλλων pavé συνδυάζονται αρμονικά με ροζ και μεταλλικούς τόνους, σε μοντέρνα σχέδια με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, που εντείνουν τη λάμψη.

Στο επίκεντρο των δημιουργιών για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η συλλογή Crystal Wishes διηγείται τη δική της ιστορία, μέσα από λαμπερά σύμβολα που εκφράζουν μοναδικά μηνύματα. Το αστέρι, η καρδιά, το φεγγάρι, το κλειδί και το μάτι– σε μεταλλικές αποχρώσεις του ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό- φοριούνται μαζί, εκφράζοντας το μοντέρνο στυλ «layering». Εναλλακτικά, μπορείτε να τα χαρίσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ως σύμβολα τρυφερότητας με ιδιαίτερο νόημα.

Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, σχολίασε: «Η ανάγκη για αγάπη και φιλία είναι πανανθρώπινο συναίσθημα, που γίνεται εντονότερο σε δύσκολες στιγμές. Στο Παρίσι, την πόλη του έρωτα, όλοι –νέοι και ηλικιωμένοι, γυναίκες και άνδρες– εκφράζουν ανοιχτά τον έρωτά τους, κρεμώντας ένα λουκέτο σε μια γέφυρα και πετώντας το κλειδί στον Σηκουάνα, κάνοντας μια ευχή για αιώνια ευτυχία και αγάπη. Αυτό αποτέλεσε πηγή έμπνευσης να δημιουργήσω τη Συλλογή Crystal Wishes, με σχέδια κοσμημάτων που είναι ιδανικά για να τα προσφέρετε, αλλά και για να τα μοιραστείτε, καθώς μπορείτε να δώσετε το ένα μέρος του βραχιολιού ή του κολιέ σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να κρατήσετε το άλλο μισό. Η αγάπη είναι μοναδική όσο και πολύτιμη και πρέπει να τη γιορτάζουμε και να τη μοιραζόμαστε».

Εμπνευσμένη από την υψηλή κοσμηματοποιΐα με μια λεπτή παριζιάνικη αίσθηση, η συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι τόσο κομψή όσο και ευκολοφόρετη. Η συλλογή Attract προσδίδει γοητεία σε κάθε σύνολο, με τρυπητά σκουλαρίκια που συνδυάζονται για μια εκκεντρική, ασύμμετρη εμφάνιση, ενώ το παιχνιδιάρικο μακρύ κολιέ Glowing με διπλή αλυσίδα χαρίζει στυλ σε κάθε ντύσιμο. Τα κομψά σετ δαχτυλιδιών Gray είναι ιδανικά για στυλ layering μαζί με τα λεπτεπίλεπτα βραχιόλια Subtle – διαχρονικά κοσμήματα που συνιστούν το ιδανικό δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αυτή τη σεζόν, γιορτάστε τη λάμψη της αγάπης. Από μικρά δείγματα τρυφερότητας μέχρι εντυπωσιακά κομμάτια με στυλ, τα ρομαντικά δώρα με νόημα της φετινής Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου διατίθενται στη μπλε συσκευασία Swarovski.