PUBLI

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της H&M μας ταξιδεύει κάτω από τον ελληνικό ήλιο

Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Η&Μ με τίτλο «Under the Sun» είναι ένα ταξίδι έμπνευσης γύρω από τον κόσμο της καλοκαιρινής μόδας. Η καμπάνια βασίζεται στην ιδέα ότι όλοι μοιραζόμαστε τον ίδιο ήλιο, αλλά μπορούμε να τον απολαύσουμε με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το πού ζούμε. Με τον ίδιο τρόπο, η νέα καλοκαιρινή συλλογή από την H&M είναι μοναδική, αλλά μπορούμε να τη φοράμε διαφορετικά ανάλογα με το ποιες είμαστε.

Η Η&Μ ταξίδεψε μαζί με 8 top fashion influencers σε 8 αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς και σε συνεργασία με τον όμιλο Αττικών εκδόσεων παρουσιάζει το πιο καλοκαιρινό ημερολόγιο μόδας, μέσα από τον φωτογραφικό φακό των Θοδωρή Μάρκου, Νικόλα Μάστορα, Στέφανου Παπαδόπουλου και της Ιωάννας Χατζηανδρέου. Χρυσαφένιες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, πλακόστρωτα σοκάκια και ο ζεστός ελληνικός ήλιος γίνονται το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό της γυναικείας Η&Μ συλλογής.

 

Ακολούθησε τις Χριστίνα Μπόμπα, Τόνια Σωτηροπούλου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Ζήνα Χαρκοπλιά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έλενα Γαλίφα και Ναταλία Γεωργαλά, ανακάλυψε τα δικά τους αγαπημένα Η&Μ summer looks και ζήσε μαζί τους μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία. 

 

Μπες στο www.summerdiaries.gr από τις 21/05 έως και τις 10/06, επίλεξε το αγαπημένο σου look και προορισμό και μπορεί να είσαι μία από τις 8 τυχερές που θα ταξιδέψουν στους πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς, θα μείνουν σε top A-list ξενοδοχεία και θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας €300 για να αποκτήσουν τα δικά τους H&M summer outfits.

Από την κοσμοπολίτικη ζωή της πόλης έως τις ζεστές μέρες δίπλα στη θάλασσα, η γυναικεία καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ για το 2018 είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, ανεξάρτητα από το πού επιλέξετε να περάσετε το καλοκαίρι. Η συλλογή προσφέρει ένα συνδυασμό νέων μοντέρνων χαλαρών γραμμών, με έθνικ μοτίβα και κεντήματα να πρωταγωνιστούν πάνω σε βαμβακερά και μεταξωτά υφάσματα.  Οι χαλαρές σιλουέτες και η ελαφριά αίσθηση κυριαρχούν, ενώ τα χρώματα ενός ζεστού ηλιοβασιλέματος, το φωτεινό πράσινο και το λευκό πρωταγωνιστούν μαζί με το ανοιχτό καφέ, το μπεζ και το διαχρονικό μαύρο, πάνω σε ρίγες, εξωτικές στάμπες και ζωγραφισμένα λουλούδια.