PUBLI

Η Μαρία Μπεκατώρου σε μία ξεχωριστή βόλτα στην πόλη ανακαλύπτει την πραγματική ομορφιά

Η Avon και η Μαρία Μπεκατώρου σε μια διαφορετική βόλτα στην πόλη, συναντούν λαμπερούς ανθρώπους και ξεδιπλώνουν την έννοια της ομορφιάς, μέσα από γλυκές ιστορίες. Η καμπάνια της Avon, Maria in the City είναι γεμάτη εκπλήξεις και παρουσιάζει την ομορφιά όπως δε φαντάστηκε ποτέ κανείς να δει! Μία ξεχωριστή διαδρομή της Μαρίας, που σε προσκαλεί να την ακολουθήσεις στην πόλη και να ανακαλύψεις μαζί της την αληθινή ομορφιά των ανθρώπων.

Η διαδρομή της Μαρίας έχει ξεκινήσει και έχει ήδη βρεθεί σε όμορφα σημεία της πόλης. Περνώντας από στενά δρομάκια, πλατείες, εστιατόρια, καφέ, συναντά ξεχωριστούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί της γλυκές ιστορίες, κρυμμένα μυστικά και άλλες ομορφιές της ζωής. Προσωπικότητες από τον χώρο της ομορφιάς, της μόδας, της ψυχαγωγίας και της γαστρονομίας απαντούν σε ορισμένες όμορφες ερωτήσεις, αφήνοντας ο καθένας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα, σε ένα θέμα που χωράει αρκετή συζήτηση.

Άλλωστε η ομορφιά βρίσκεται παντού αρκεί να μπορείς να τη δεις. Στα μίνι επεισόδια του Maria in the City, ανακαλύπτεται η πραγματική ομορφιά της πόλης, οι άνθρωποι της.

 

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Μείνε συντονισμένη στην επίσημη σελίδα Facebook της Avon για να συμμετέχεις στο Finding Beauty, έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, όπου θα χρειαστεί να τεστάρεις τη μνήμη και την παρατηρητικότητά σου, για να κερδίσεις δώρα ομορφιάς από την Avon. Σε κάθε επεισόδιο, η Μαρία κρύβει στην πόλη ένα υπέροχο προϊόν Avon και σε καλεί να το ”βρεις”, μέσα από ένα σύντομο quiz.

Μπες στο Maria in the City για να ανακάλυψε παρέα με την Avon την κρυμμένη ομορφιά και  να δεις τι συμβαίνει στην πόλη, καθώς μπορεί να έχεις κι εσύ απρόσμενη συνάντηση μαζί της!