PUBLI

H La Roche-Posay, υποστηρίζει το Spetses Classic Yacht Regatta 2017 και προστατεύει τους ιστιοπλόους από τον ήλιο!

Για μία ακόμα χρονιά, θα διεξαχθεί φέτος μεταξύ 22 και 25 Ιουνίου ο 7ος Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών - Spetses Classic Yacht Regatta 2017, ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί ως μια διοργάνωση – θεσμός για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Δεν είναι απλά ο δημοφιλέστερος αγώνας Κλασσικών σκαφών στην Ελλάδα, αλλά ένας από τους σημαντικότερους στη Μεσόγειο, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και εκλεκτές παρουσίες. Το Spetses Classic Yacht Regatta περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για Κλασσικά Σκάφη, Παραδοσιακά Σκάφη, Παραδοσιακές Λέμβους και Οικογενειακές Λέμβους – Dinghies και διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Suncare Partner των ιστιοπλόων που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν, είναι η La Roche-Posay που φροντίζει για την αντηλιακή τους προστασία προσφέροντας στα πληρώματα και τις ομάδες το ANTHELIOS XL Wet Skin SPF50+ για το σώμα για εύκολη εφαρμογή σε βρεγμένο δέρμα, το ΑΝΤΗΕLIOS XL Ultra- Light Fluid SPF50+ για το πρόσωπο και το ΑΝΤΗΕLIOS XL Stick Zone SPF50+ για γρήγορη, τοπική εφαρμογή που δεν χρειάζεται επάλειψη. H La Roche Posay δεν αρκέστηκε μόνο στα προϊόντα αλλά σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό κ. Παπανικολάου Νικόλα*, δημιούργησε ένα εγχειρίδιο με χρήσιμες συμβουλές προστασίας του δέρματος για τους ιστιοπλόους.

H σειρά ANTHELIOS, ηγέτης στην αντηλιακή προστασία, έχει καταδείξει πως οι βλαβερές συνέπειες του ηλίου μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και καρκίνο του δέρματος. Η ανάγκη για προστασία είναι ακόμη μεγαλύτερη για όσους αγαπούν την θάλασσα και περνούν πολλές ώρες μέσα στο νερό αφού η αντανάκλαση των ακτινών αυξάνεται κατά 25% στη θάλασσα. Το σύστημα φίλτρων [XL]-PROTECT™ της La Roche-Posay, προσφέρει μεγίστη προστασία αφού συνδυάζει:

– Προστασία ευρέος φάσματος από τις UVB ως τις Μακρές UVA ( 2 φορές πιο υψηλή από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής).

– Αποτελεσματικότητα ενάντια στις φθορές που προκαλεί η υπέρυθρη ακτινοβολία στο δέρμα.

Με καινοτόμες υφές προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο δέρματος, πρακτικές συσκευασίες για εύκολη εφαρμογή και δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις υψηλής ασφάλειας για μικρούς και μεγάλους η αντηλιακή προστασία ANTHELIOS μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτητικές ανάγκες των ιστιοπλόων για πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία ακόμη και σε ρυθμούς αγώνα.

 

ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID SPF50+ για το πρόσωπο

– Εξαιρετικά ανάλαφρη υφή για εύκολη εφαρμογή.

– Βολική συσκευασία Pocket.

– Φωτοσταθερό. Χωρίς Paraben. Πολύ ανθεκτικό στο νερό

ANTHELIOS XL STICK ΖΟΝΕ SPF50+ για τοπική εφαρμογή

– Είναι ιδανικό τις ευαίσθητες ζώνες. Εφαρμόζεται χωρίς τη χρήση χεριών και δεν αφήνει ίχνη.

– Ιδανική εφαρμογή σε σημεία του σώματος που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο: πάνω μέρος της παλάμης κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή των εξωτερικών σπορ (ποδήλατο, ρακέτες κλπ) για την αποφυγή δημιουργίας πανάδων.

– Στη μύτη και τα μήλα, που συχνά κοκκινίζουν πιο εύκολα από άλλες περιοχές.

ANTHELIOS XL WET SKIN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPF50+ για το σώμα

– Διατηρεί το δείκτη προστασίας SPF50+ ακόμα και κατά την εφαρμογή σε βρεγμένο δέρμα καθώς δημιουργεί υδρόφοβου φιλμ που απομακρύνει το νερό κατά την εφαρμογή.

– Απορροφάται άμεσα ακόμα και όταν το δέρμα είναι βρεγμένο ενώ είναι κατάλληλο τόσο για τη θάλασσα και την πισίνα.

– Επιπλέον δεν επιτρέπει στην άμμο να κολλάει στο δέρμα κατά την εφαρμογή του.

ANTHELIOS XL SPRAY SPF50+ για το σώμα

– Σπρέι σώματος με δροσερή ανάλαφρη υφή που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

– Σε πρακτική συσκευασία με αντλία για γρήγορη εφαρμογή.