PUBLI

Η καλύτερη φροντίδα για ένα “στεγνό” καλοκαίρι

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει απαλή και όμορφη επιδερμίδα σε όλο το σώμα. Ωστόσο, η επιδερμίδα της μασχάλης δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε συχνά. Αντιθέτως την ταλαιπωρούμε με διάφορες μεθόδους αποτρίχωσης, όπως το ξυράφι, το κερί ή ακόμα και το τσιμπιδάκι, με αποτέλεσμα να αφήνουν ευάλωτο το δέρμα σε ερεθισμούς. Ταυτόχρονα, τα συνθετικά υφάσματα αλλά και τα στενά ρούχα που έρχονται σε τριβή για πολλές ώρες καταπονούν την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης.

Προστατεύοντας και αναδεικνύοντας την αληθινή ομορφιά της επιδερμίδας της μασχάλης, το Dove παρουσιάζει τα βελτιωμένα του αποσμητικά! Χάρη στην ανανεωμένη τους σύνθεση, τα νέα αποσμητικά προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό φροντίδας και προστασίας. Τα ακόμα πιο φιλικά προς την επιδερμίδα αποσμητικά Dove, με ¼ ενυδατική κρέμα, περιποιούνται την επιδερμίδα της μασχάλης και βοηθούν στην ανάπλασή της. Παράλληλα, η αποτελεσματικότητα των αποσμητικών Dove παραμένει σταθερή, εξασφαλίζοντας 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα, ενώ δεν περιέχουν καθόλου αλκοόλ.

Το Dove αναγνωρίζει ότι μια γυναίκα είναι σίγουρη σε κάθε της κίνηση, όταν δεν αισθάνεται άγχος και ανασφάλεια όταν αποκαλύπτεται η περιοχή της μασχάλης. Γι’ αυτό καλεί όλες τις γυναίκες να γνωρίσουν τα νέα του αποσμητικά, να αφεθούν στην καλύτερη φροντίδα Dove που είχαν ποτέ και να σηκώσουν τα χέρια ψηλά, ακτινοβολώντας αυτοπεποίθηση!

Αφέσου στη φροντίδα του νέου Dove Original

 

Το Dove Original, το αποσμητικό-σταθμός στην ιστορία των αποσμητικών Dove, σας προσκαλεί να γνωρίσετε την ανανεωμένη του σύνθεση και να απολαύσετε την καλύτερη εμπειρία φροντίδας Dove που είχατε ποτέ. Με ¼ ενυδατική κρέμα Dove και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα, το νέο Dove Original βοηθά στην ενυδάτωση και στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά του στοιχεία η περιοχή της μασχάλης διατηρείται απαλή, για να νιώσετε πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ!

Γνώρισε τη φρεσκαδα του νέου Dove Go Fresh

 

Ανάμεσα στα νέα του αποσμητικά, το Dove αποκαλύπτει το νέο αποσμητικό Go Fresh Pear & Aloe Vera! Τα μοναδικά του συστατικά και το άρωμα από αχλάδι και Aloe Vera, υπόσχονται να χαρίσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στη φροντίδα της μασχάλης, που θα ενθουσιάσει κάθε γυναίκα! Το συναρπαστικό άρωμά του, χαρίζει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, ενώ η σύνθεσή του με ¼ ενυδατική κρέμα Dove, αφήνει την επιδερμίδα της μασχάλης όμορφη και απαλή.

Αφέσου κι εσύ στην καλύτερη φροντίδα Dove που είχες ποτέ, νιώσε αυτοπεποίθηση και σήκωσε τα χέρια ψηλά!