PUBLI

Η IWC Schaffhausen γιόρτασε την αντίστροφη μέτρηση για το Spetses Classic Yacht Regatta 2017

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι παρευρέθηκαν την Πέμπτη 16 Μαρτίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, μετρώντας αντίστροφα για τον Κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2017*, στον οποίο, και φέτος, Επίσημος Χρονομέτρης θα είναι ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας IWC Schaffhausen.

Εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου, Ολυμπιονίκες και αθλητές αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, έδωσαν το «παρών» και γιόρτασαν με άφθονο κέφι, μουσική και χορό τις 99 μέρες που απομένουν για την έναρξη του μεγάλου αγώνα!

Οι λάτρεις της Υψηλής Ωρολογοποιίας είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα νέα μοντέλα της οικογένειας ρολογιών Da Vinci στις ειδικά διαμορφωμένες βιτρίνες που κοσμούσαν τον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας. Το 2017 είναι αφιερωμένο στην οικογένεια Da Vinci της IWC και η νέα συλλογή αποτελεί αναμφισβήτητα μια μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού σχεδιασμού των ρολογιών Da Vinci της δεκαετίας του 1980, διατηρώντας την κλασική στρογγυλή κάσα.

Μετά τα εμβληματικά Portofino Midsize, που απευθύνονταν σε γυναικείο κοινό, η IWC Schaffhausen,  συνεχίζει προς αυτή την κατεύθυνση και η νέα σειρά Da Vinci 2017, περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν στοχεύοντας αμιγώς στο γυναικείο κοινό, όπως οι μικρότερης διαμέτρου κάσες, οι κινούμενες προεξοχές για τα λουράκια, η στολισμένη με διαμάντια στεφάνη και τα δερμάτινα λουράκια του Οίκου Santoni σε διάφορα χρώματα.

*Το Spetses Classic Yacht Regatta 2017, διοργανώνεται για 7η  συνεχή χρονιά, από τις 22 έως και τις 25 Ιουνίου στις Σπέτσες. Η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για Κλασσικά Σκάφη, Παραδοσιακά Σκάφη, Παραδοσιακές Λέμβους και Οικογενειακές Λέμβους-Dinghies και διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.