PUBLI

Η Gigi Hadid, γιόρτασε τη συλλογή TommyXGigi για την άνοιξη 2017, στο Λονδίνο

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοίνωσε ότι η Gigi Hadid ταξίδεψε στο Λονδίνο στις 18 Φεβρουαρίου 201, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της #TogetherTour για να γιορτάσει τη συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη '17. Μετά από την περιοδεία της στην Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, το Ντουμπάι, το Τόκιο και τη Σαγκάη για το Φθινόπωρο 2016, αυτή την άνοιξη η Gigi θα επισκεφθεί τους φαν της στο Άμστερνταμ, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Παρίσι και τη Βομβάη.

Η Gigi Hadid επισκέφθηκε το κατάστημα Tommy Hilfiger στο Brompton Road, όπου συναντήθηκε με 50 τοπικούς fan και καταναλωτές, παρουσιάζοντας τα αγαπημένα της κομμάτια από τη συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη ’17. Οι Influencers Anais Gallagher, Molly Moorish, Maddi και Immy Waterhouse, Cora Corre, Lottie Hayes, Hannah Bronfman, Megan Ellaby, Hannah Crosskey και Em Sheldon, μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους στιλιστικές εμπνεύσεις μαζί με τη Gigi Hadid και διαμόρφωσαν τη συλλογή TommyXGigi για την  Άνοιξη ’17 με το twist του Λονδίνου. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα selfie booth, ποτά, σνακ και μια ζωντανή ερμηνεία από τους DJ Rafferty Law και Josh Ludlow.

Εμπνευσμένη από το «Summer of Love», η TommyXGigi capsule συλλογή για την Άνοιξη ’17 προσθέτει ένα West Coast twist στην East Coast κληρονομιά του brand. Με αναφορές στον χαλαρό τρόπο ζωής της παραλίας, η συλλογή αποδίδει φόρο τιμής στην Καλιφόρνια, με κονκάρδες και patches εμπνευσμένα από ηλιόλουστη Πολιτεία. Ρίγες ράγκμπι, τζιν και χαλαρά look γιορτάζουν την ηρεμία και την ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα της Καλιφόρνιας, ενώ τα χαρακτηριστικά χρώματα του Tommy Hilfiger, το κόκκινο, το λευκό και το μπλε συνυπάρχουν σε όλη τη συλλογή ως μια ωδή στην κληρονομιά της μάρκας. Η συλλογή TommyXGigi διαθέτει γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιά ηλίου.

 

Η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη ’17 παρουσιάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο στις 8 Φεβρουαρίου στο δεύτερο για τον καταναλωτή TOMMYNOW fashion show στο Λος Άντζελες. Γιορτάζοντας τη συγχώνευση της μόδας με την εμπνευσμένη από τη Καλιφόρνια μουσική και τη δημιουργικότητα, το runway μετατράπηκε στο απόλυτο φεστιβάλ μόδας της Δυτικής ακτής, συμπεριλαμβανομένης της ερμηνείας από την οκτώ φορές νικήτρια βραβείου Grammy, Fergie, και το αμερικανικό δίδυμο της soul, Lion Babe. Η ζωντανή εκδήλωση ήταν ανοιχτή για περισσότερους από 3.000 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των media, διασημοτήτων και των καταναλωτών.

Η TommyXGigi συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger από τη 1 Μαρτίου. Οι φίλοι και οι followers του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας το #TommyXGigi και το #TogetherTour.