PUBLI

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 από τον Sfera 102,2 είναι γεγονός!

Το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου Civitel Olympic o Sfera 102,2 υποδέχτηκε εκπροσώπους του Τύπου, των δισκογραφικών εταιρειών και ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας στους οποίους παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2016.

Λίγες μέρες πριν το opening, η γενική διευθύντρια του ομίλου POLITIS GROUP κ. Μίνα Μάζη έκανε μία σύντομη αναδρομή στον ραδιοφωνικό αυτό θεσμό που ανήκει αποκλειστικά στον Sfera 102,2 παρουσιάζοντας εντυπωσιακό αρχειακό υλικό , ενώ παράλληλα χαιρέτησε τον μεγάλο χορηγό της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2016, Bίκος Cola, αλλά και τους υποστηρικτές Helmi & Alfa.

Επίσημη καλεσμένη στην Συνέντευξη Τύπου για την μεγάλη γιορτή του ραδιοφώνου ήταν  η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Focus Bari κ. Ξένια Κούρτογλου, η οποία φώτισε εύγλωττα την σχέση που αναπτύσσεται, μέσω ραδιοφώνου, μεταξύ ακροατών, καλλιτεχνών και  ραδιοφωνικών παραγωγών, γεγονός το οποίο απόλυτα υπηρετεί ένα μεγάλο μουσικό γεγονός όπως αυτό που διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά ο Sfera 102,2.

Τέλος, η ραδιοφωνική παραγωγός και υπεύθυνη επικοινωνίας του Sfera 102,2 κ. Γιώτα Τσιμπρικίδου παρουσίασε τα κορυφαία ονόματα των Ελλήνων καλλιτεχνών που έχουν ανταποκριθεί με χαρά στην πρόσκληση και την πρόκληση να γίνουν… ραδιοφωνικοί παραγωγοί δίπλα σε όλους τους παρουσιαστές τους Sfera 102,2.

Φωνές αγαπημένες, ονόματα κορυφαία, παρουσίες-έκπληξη και ιδιαίτερα happenings από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο studio του Sfera 102,2.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη γιορτή του ραδιοφώνου και έχει ΜΟΝΟ την υπογραφή του Sfera 102,2.