PUBLI

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Sfera Summer Festival 2017 με το εκρηκτικό live του Γιώργου Σαμπάνη

Χιλιάδες ακροατές γέμισαν από νωρίς το Ακρωτήρι W που και φέτος φιλοξενεί το Sfera Summer Festival με τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες στη σκηνή.

Το καλύτερο ξεκίνημα το έκανε ο δημοφιλής ερμηνευτής και ταυτόχρονα ταλαντούχος τραγουδοποιός, ο Γιώργος Σαμπάνης, με ένα act γεμάτο επιτυχίες, με πολλή ενέργεια και με διάθεση να γίνει όλο το Ακρωτήρι W μία μεγάλη παρέα! O Sfera 102,2 υποδέχτηκε τον Γιώργο Σαμπάνη με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον καλοκαιρινό ουρανό και ο καλλιτέχνης με τις μεγάλες επιτυχίες τραγούδησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με διάσημους φίλους του, συνεργάτες και φυσικά με τους χιλιάδες ακροατές του Sfera 102,2 που δεν σταμάτησαν να το χειροκροτούν.

O Sfera 102,2 υποδέχτηκε τον Γιώργο Σαμπάνη με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον καλοκαιρινό ουρανό και ο καλλιτέχνης με τις μεγάλες επιτυχίες τραγούδησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με διάσημους φίλους του, συνεργάτες και φυσικά με τους χιλιάδες ακροατές του Sfera 102,2 που δεν σταμάτησαν να το χειροκροτούν.