PUBLI

Η Converse Greece δημιούργησε την πρώτη ταινία σε κάθετη μορφή

Η Converse Greece, που εκπροσωπείται τον Όμιλο FF Group, παρουσίασε την Πέμπτη 21 Ιουνίου την πρώτη ταινία σε κάθετη μορφή, σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην αυθεντικότητα και στις αντισυμβατικές επιλογές. Πρωταγωνιστές και καλεσμένοι  παρακολούθησαν την παγκόσμια πρώτη προβολή της ταινίας #RatedOneStar, μιας ταινίας που “έχει βαθμολογηθεί με ένα αστέρι και απέρριψε ακόμα και η Converse”,  και είδαν από κοντά τις νέες συλλογές του One Star sneaker που έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στη street κουλτούρα.

Την ταινία παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλοι της Converse, fashion crowd, urban influencers, και style icons από το χώρο των media, της μόδας, της μουσικής και των τεχνών.

Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε πάρτι υπό τους ήχους του DJ Mitch Dark Star, ο οποίος “ξεσήκωσε” το κοινό παίζοντας βινύλια με hip-hop και dance κομμάτια.

 

 Κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς ήταν οι Natasha Kay, Νέγρος του Μοριά, Άντυ Λεοντίου, Chris Onel και Kelloggs Pool,  νέοι και ταλαντούχοι δημιουργοί από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς χώρους, που πρωταγωνίστησαν στην ταινία εκφράζοντας το One Star manifesto της Converse και προσκαλώντας όλους τους σύγχρονους δημιουργούς να το ακολουθήσουν και να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία.

Στην ταινία ακολουθούμε τους πρωταγωνιστές στην καθημερινότητά τους και μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις τους βλέπουμε να μετατρέπονται σε Rated One Star…“stars”, που απορρίπτουν κανόνες και ακολουθούν μόνο το δικό τους ένστικτο για δημιουργία. Τα One Star sneakers απευθύνονται σε όλους όσοι δεν ακολουθούν την πεπατημένη και δεν υπακούν σε στερεοτυπικούς κανόνες εκφράζοντας απόλυτα τη μοναδικότητα και τον χαρακτήρα όσων τα επιλέγουν.

 

Δείτε την RatedOneStar ταινία της Converse εδώ: http://converse.gr/

Τα One Star sneakers είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Collective, www.collectiveonline.com , Κix καθώς και σε επιλεγμένα sneaker stores.