PUBLI

Η Carpisa παρουσιάζει τη νέα ψηφιακή καμπάνια για το καλοκαίρι 2018

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό νησί της Ischia, απέναντι από τη Νάπολη, μέσα στους γραφικούς κήπους του Ποσειδώνα, στην παλιά Εκκλησία και στο υπέροχο ξενοδοχείο Regina Isabella. 

Το “Summer in Italy” είναι πράγματι ένα ταξίδι μέσα στην ιστορία, τις γεύσεις και τα χρώματα αυτών των τόπων, που αναδεικνύει θαυμάσια την υπέροχη αυτή συλλογή.

 

Η πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός και influencer Κατερίνα Γερονικολού, ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στην Ιταλία και συμπρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή καμπάνια της μάρκας μαζί με την Πολωνέζα ηθοποιό Klaudia Halejcio, το κορυφαίο μοντέλο Fabio Mancini, την Ιταλίδα ηθοποιό Ludovica Bizzaglia και τον Cristiano Piccirillo, διάσημο Ναπολιτάνο εστιάτορα.

 

Η υπέροχη αυτή παρέα περιηγήθηκε στα γραφικά σοκάκια της Ischia, στις ονειρεμένες αμμουδιές της και τα ιαματικά λουτρά των κήπων του Ποσειδώνα, αναδεικνύοντας εξαιρετικά τη νέα συλλογή της Carpisa, που είναι γεμάτη από τροπικά σχέδια, ναυτικές ρίγες και ethnic prints.

Έντονα και φωτεινά χρώματα σε πρακτικά και ελαφριά υφάσματα, χαρακτηρίζουν τις τσάντες παραλίας και τις maxi-shoppers.

 

Παιχνιδιάρικα pom-poms και φουντάκια δίνουν το δικό σας προσωπικό στυλ στα μαλακά και ευρύχωρα σακίδια.

Πλεκτές τσάντες ώμου με μακριά κρόσσια, σας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές..!Εκπληκτικοί συνδυασμοί από κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ αλλά και βαθύ μπλε με κοραλλί κόκκινο τονίζουν τις υφαντές ethnic shoppers, ενώ το ασήμι και το χρυσό στα θαυμάσια βραδινά clutches δίνουν λάμψη στις βραδινές εμφανίσεις.

 

Τις εκπληκτικές φωτογραφίες αυτής της καμπάνιας Carpisa θαυμάζουμε ήδη στα επίσημα social media της εταιρείας αλλά και στο διαδίκτυο.