PUBLI

Η Biotherm αλλάζει τα δεδομένα στην νυχτερινή περιποίηση

Το 2017, η Biotherm αλλάζει τα δεδομένα στην νυχτερινή περιποίηση, με μια νέας γενιάς μάσκα ύπνου που ενεργοποιείται στο σκοτάδι. H σύνθεση της κρέμας είναι εμπλουτισμένη με αναζωογονητικά μικροφύκη που έχουν καλλιεργηθεί στο σκοτάδι και ως εκ τούτου είναι ιδιαιτέρως δραστικά στην απουσία φωτός.

Με πρωτοποριακή ελαστική gel υφή που προσαρμόζεται τέλεια στην επιδερμίδα για να σχηματίσει έναν 2ο φυσικό προστατευτικό φραγμό στην επιδερμίδα. Ταυτόχρονα βοηθά τα ενεργά συστατικά να απορροφηθούν και να περιορίσουν την απώλεια νερού και υγρασίας όλη νύχτα αλλά και το επόμενο πρωί.

Οι ανάγκες της επιδερμίδας για ενυδάτωση και ενέργεια, διαφέρουν τη μέρα με τη νύχτα

Οι προσδοκίες των γυναικών είναι εντελώς διαφορετικές για τα προϊόντα περιποίησής προσώπου ημέρας και νύχτας. Οι νυχτερινές ώρες, όταν δεν υπάρχει η ανάγκη για μακιγιάζ, ούτε η προστασία από τις ακτίνες UV ή τη ρύπανση, είναι ιδανικές για την ανάπλαση της επιδερμίδας.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η βιολογική δραστηριότητα της επιδερμίδας εντείνεται. Η ανάπλασή της επιταχύνεται, ενώ παράλληλα χάνει περισσότερο νερό από ό,τι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, τη νύχτα η επιδερμίδα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενέργεια.

Καινοτομία Biotherm για το 2017: Εφαρμόζεται στο σκοτάδι, ενεργοποιείται στο σκοτάδι.

Για την ενίσχυση των αποθεμάτων ενέργειας και υγρασίας της επιδερμίδας στο αποκορύφωμα της δραστηριότητάς της, δημιουργήθηκε μια σύνθεση με εξαιρετικά δραστικά μικροφύκη, που ενεργοποιούνται στο σκοτάδι, σε μια υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα.

Μικροφύκη που ενεργοποιούνται στο σκοτάδι: Δόση ενέργειας

Αυτά τα μικροφύκη, που υποβάλλονται σε διαδικασία ζύμωσης αποκλειστικά και μόνο στο σκοτάδι, έχουν την ικανότητα να απελευθερώνουν «γεννήτριες ενέργειας» που διεγείρουν τα κύτταρα. Το εκχύλισμά τους βοηθά στην ενίσχυση της νυχτερινής ανάπλασης και αναπλήρωσης της επιδερμίδας.

Βαθιά θαλάσσια ύδατα: Δύναμη ενυδάτωσης και αναπλήρωσης

Το νερό που προέρχεται από βαθιά θαλάσσια ύδατα αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της μεταφοράς του νερού στο εσωτερικό της επιδερμίδας και στην ενίσχυση του φυσικού δερματικού φραγμού, επιβραδύνοντας την απώλεια της υγρασίας.

Ελαστική υφή που ”θυμάται” και σχηματίζει ένα 2ο προστατευτικό φραγμό στην επιδερμίδα.

Για να αναπληρώσει σε βάθος την επιδερμίδα βοηθώντας την να συγκρατήσει περισσότερο την υγρασία, η Biotherm δημιούργησε μια πρωτοποριακή σύνθεση: μια ελαστική υφή με «μνήμη», που προσαρμόζεται πάνω στην επιδερμίδα.

Υφή που επαναφέρει το σχήμα της μέσα σε 5 δευτερόλεπτα

Ότι σχήμα και αν προσπαθείτε να τις δώσετε, αυτή αναπηδά πίσω στην αρχική της μορφή.

Εξαιρετικά ευχάριστη υφή, με φυσικό μαύρο χρώμα

Το διάφανο, μαύρο gel της σύνθεσης είναι σχεδιασμένο για τις νυχτερινές ώρες. Το ασυνήθιστο σκούρο χρώμα της σύνθεσης επιτυγχάνεται με φυσικά εκχυλίσματα.

Περιποίηση προσώπου στο σκοτάδι

Κατεβάστε τους διακόπτες, με την χαλαρωτική περιποίηση προσώπου Aquasource Everplump Night και πάντα με τα φώτα σβηστά.

Αποτελέσματα: Αναπλήρωση τη νύχτα, αψεγάδιαστη όψη το πρωί

*Η επιδερμίδα φαίνεται αναπληρωμένη από το 1ο ξύπνημα για το 71% των γυναικών, ενώ το 65% αυτών παρατηρεί ότι η επιδερμίδα τους φαίνεται πιο ελαστική από το 1ο ξύπνημα (Αυτο-αξιολόγηση: 83 γυναίκες καυκάσιας καταγωγής, ηλικίας 19-35 ετών).

Μια σύνθεση που δρα όλη τη νύχτα

Το επόμενο πρωί, οι γυναίκες που κοιμήθηκαν έχοντας εφαρμόσει την Everplump Night, δηλώνουν ότι η επιδερμίδα τους ήταν ενυδατωμένη, αναπληρωμένη. Μετά από 1 εβδομάδα, παρατηρείται σημαντική διαφορά στη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.