PUBLI

Η Bershka γιόρτασε το άνοιγμα του flagship store στην Ερµού

Η Bershka διοργάνωσε ένα αποκλειστικό πάρτι για τον τύπο και τους ιδιαίτερους καλεσµένους της για να γιορτάσει το reopening του flagship store στην Ερµού. Ambassador του event ήταν η αγαπηµένη µας Demy, µια από τις πιο βραβευµένες καλλιτέχνιδες στην ιστορία των VMAs (Video Music Awards στην Ελλάδα).

Πάνω από 200 προσκεκληµένοι παρευρέθηκαν στο ανακαινισµένο κατάστηµα για αυτό το αξέχαστο event, όπου influencers, παρουσιαστές, φωτογράφοι, stylists, fashion editors και δηµοσιογράφοι διασκέδασαν και παρακολούθησαν ζωντανά τους γνωστούς καλλιτέχνες. 

Την έναρξη της βραδιάς έκανε µε τους ηλεκτρονικούς του ήχους ο DJ Pitsi δίνοντας στην συνέχεια τη σκυτάλη στους  Playmen  όπου κράτησαν ζωντανό το ρυθµό του πάρτι. Το αποκορύφωµα επιφυλασσόταν για το κλείσιµο της βραδιάς µε την Demy να παίρνει  το µικρόφωνο και µαζί µε τους Playmen να προσφέρουν στους καλεσµένους  της Bershka µια υπέροχη µουσική βράδια.

 

Η μουσική είναι στο DNA της Bershka και ακολουθεί όλες τις δραστηριότητες της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου του design των καταστημάτων της, ιδιαιτέρως της νέας εικόνας καταστήματος STAGE στη Νέα Υόρκη που αντλεί επιρροές από τον κόσμο της μουσικής και των backstage.

H νεότερη αλυσίδα του Οµίλου Inditex βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση εσόδων µετά τη Zara, και αυτή τη στιγµή διαθέτει 1.098 καταστήµατα σε 76 χώρες.  

Το ηλεκτρονικό κατάστηµα της Bershka εµφανίστηκε για πρώτη φορά το 2011 και πλέον λειτουργεί σε 36 αγορές, µε την Κίνα, τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα ανάµεσα στις πιο πρόσφατες προσθήκες.