PUBLI

Η Άννα Βίσση, ο Κωνσταντίνος Βασάλος & πολλοί ακόμα αγαπημένοι Έλληνες στηρίζουν το People RUN3

Τρέχουμε, παίζουμε, μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε, στηρίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία και παροτρύνοντας όσους το επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, καθώς το «Χάρισε Ζωή» θα βρίσκεται μαζί μας για μία ακόμη χρονιά. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δίνει το σήμα της εκκίνησης στους αγώνες, ενώ η Άννα Βίσση στηρίζει το θεσμό στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ξεκίνησε σαν μια αθλητική γιορτή για όλη την οικογένεια και τρία χρόνια αργότερα έχει γίνει θεσμός. Το PeopleRun 3 διοργανώνεται ακόμη μία χρονιά στον πιο πράσινο και όμορφο χώρο της Αθήνας, στο Κτήμα Συγγρού. Σας περιμένουμε να τρέξουμε μαζί τη διαδρομή των 4Κ ή των 8Κ, αλλά και τον παιδικό αγώνα Kids Run 1Κ χωρίς χρονομέτρηση, όπου μπορούν να τρέξουν παιδιά μέχρι 12 ετών – μόνα τους ή μαζί με συνοδό. Στο www.peoplerun.gr μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα την εγγραφή σας.

To σήμα εκκίνησης των αγώνων φέτος θα δώσει ο ambassador του PeopleRun 3, Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρωταθλητής του bodybuilding ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για το ευ αγωνίζεσθαι πνεύμα του, στοιχεία που τον έφεραν στην τελική τριάδα και τον έκαναν να κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Φέτος έχουμε τη μεγάλη χαρά να στηρίζει το PeopleRun 3 και τους σκοπούς του μια σπουδαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, η Άννα Βίσση, που θα βρεθεί κοντά μας δίνοντας τον παλμό και κάνοντας την απονομή στους νικητές του αγώνα 8Κ των αντρών.

 

Η ομάδα του People

Στην ομάδα του People που θα τρέξει στον αγώνα των 4Κ θα συμμετάσχουν αγαπημένοι Έλληνες, θέλοντας να μεταφέρουν το σημαντικό μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών, αλλά και της εθελοντικής αιμοδοσίας. Μαζί μας θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Κορινθίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο Βο, η Νίκη Βακάλη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Άρης, η Xenia και ο Mike των REC, ο Γιώργος Τσούλης, η Χριστίνα Σάλτη, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Τζούλια Νόβα, η Σοφία Τουντούρη και η Σάρα Εσκενάζη.

 

Ο αγώνας και οι παράλληλες δράσεις

Το ραντεβού μας στο Κτήμα Συγγρού είναι στις 09.00 το πρωί, στις 10.00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα των 4Κ, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας των 8Κ και στη συνέχεια το Kids Run, ο παιδικός αγώνας 1Κ χωρίς χρονομέτρηση.

Tην ίδια ημέρα, τα παιδιά μπορούν να πάρουν μέρος και στα εκπαιδευτικά-ψυχαγωγικά προγράμματα που διοργανώνει το Κτήμα Συγγρού: Γνωριμία με τον κόσμο των μελισσών και τη σύγχρονη μελισσοκομία, εξερεύνηση του δάσους Συγγρού σε συνδυασμό με παιδαγωγικά παιχνίδια, ξενάγηση στο Βοτανικό κήπο και ενημέρωση για τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά.

Ο σκοπός

Το ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» θα είναι και φέτος μαζί μας, καθώς και οι ambassadors συγγραφείς Πηνελόπη Κουρτζή-Τσακάλου και Αυγή Βάγια, με στόχο να δείξουν πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για τη ζωή του άλλου, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να ενημερωθεί και να πάρει μέρος στην αλυσίδα ζωής που καθημερινά σώζει ζωές σε όλο τον κόσμο.

Το ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» μέχρι σήμερα έχει εγγράψει πάνω από 45.000 δότες στο παγκόσμιο μητρώο δοτών, από τους οποίους 52 έχουν δωρίσει μόσχευμα χαρίζοντας ζωή, στις μισές περιπτώσεις σε Έλληνες ασθενείς. Στο PeopleRun 3 όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία, να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Το PeopleRun 3 αγκαλιάζει και την εθελοντική αιμοδοσία. Στον Πύργο του Κτήματος Συγγρού θα βρίσκεται επιτελείο του ΕΚΕΑ και τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» για όσους δεν θα τρέξουν, αλλά θέλουν να συνεισφέρουν στο να σωθούν ζωές.

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Όμιλος για την Unesco Βορείων Προαστίων στηρίζουν το PeopleRun 3

O Όμιλος για την Unesco Βορείων Προαστίων υποστηρίζει το 3ο People Run, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στην εκπαιδευτική κοινότητα, στους αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς των ευρύτερων περιοχών των βορείων προαστίων, σε κάθε οικογένεια, να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους τις αθλητικές, εκπαιδευτικές-παιδαγωγικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις που θα λάβουν χώρα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Κτήμα Συγγρού. Ο Όμιλος για την Unesco Βορείων Προαστίων και η πρόεδρός του, Μαρίνα Πατούλη, θέτουν σε πρώτη προτεραιότητα την προώθηση δράσεων με κοινωνικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και αμφισβήτησης ανθρωπιστικών αξιών, ο Όμιλος υιοθετεί στρατηγικές που έχουν στο επίκεντρο τη νεολαία. Μέσα από συλλογικές δράσεις, με παιδαγωγικό, αθλητικό, περιβαλλοντικό και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, διαμορφώνει καλύτερες συνθήκες προόδου για όλους.

 Μπείτε τώρα στο www.peoplerun.gr και κάντε την εγγραφή σας!