PUBLI

Η Always παρουσιάζει στην Ελλάδα τη ΝΕΑ Always Platinum

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου στον ειδυλλιακό χώρο του Balux Prive η δημοσιογραφική εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας γενιάς σερβιέτας, Always Platinum. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο προϊόν μέσα από ένα διαδραστικό event.

Μεταξύ άλλων, ενημερώθηκαν για την επιστήμη πίσω από την ανάπτυξη του προϊόντος, παρακολουθήσαν life coaching σεμινάριο, γυμνάστηκαν με απλές ασκήσεις Pilates και έμαθαν χρήσιμα tips μακιγιάζ. Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασε η Νάντια Μπουλέ ενώ συμμετείχαν με ομιλίες και δραστηριότητες η Διευθύντρια Επικοινωνίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Procter & Gamble, Bogdana Rusescu, η επιστήμονας της Procter & Gamble Sylvia Lankhof, η Life Coacher Νάνσυ Μαλλέρου, η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη και η αισθητικός Ελένη Παπαδοπούλου.

ΝΕΑ Always Platinum

Η Always® παρουσιάζει στην Ελλάδα τη ΝΕΑ Always Platinum, μία νέα γενιά σερβιέτας που προσφέρει εκπληκτική απαλότητα και μοναδική προστασία χάρη στο πρωτοποριακό, μαλακό της κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά. Πρόκειται για μία επαναστατική σειρά γυναικείας προστασίας, ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που θέλουν να τα έχουν όλα και να απολαμβάνουν κάθε μέρα του μήνα χωρίς συμβιβασμούς.

Ο δραστήριος τρόπος ζωής των γυναικών σήμερα, παρουσιάζει κάθε μέρα και μια νέα πρόκληση. Είτε είναι μητέρες ή αδερφές, είτε σύζυγοι ή φίλες, ή όλα αυτά μαζί, χρειάζεται να φροντίζουν για τα πάντα, να δίνουν λύσεις, να αποφασίζουν, να επιλέγουν.

Και κατά τη διάρκεια της περιόδου τους η απόφαση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αφού πρέπει να επιλέξουν μεταξύ απαλότητας ή προστασίας για την προσωπική τους φροντίδα.

Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα και στην περίοδο σου;

Η Νέα σειρά Always Platinum έρχεται να βάλει τέλος σε αυτό το δίλλημα, προσφέροντας ταυτόχρονα εκπληκτική απαλότητα και αξεπέραστη προστασία στις γυναίκες που θέλουν να τα έχουν όλα και να απολαμβάνουν όλες τις ημέρες του μήνα, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβάζονται!

Τώρα οι γυναίκες μπορούν να τα έχουν όλα ακόμα και κατά τη διάρκεια της περιόδου τους!

 

 

Η ΝΕΑ Always Platinum καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών, προσφέροντας:

>Μαλακό κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά για προστασία από πλαϊνές διαρροές και απίστευτη αίσθηση απαλότητας

>Ακόμα μεγαλύτερη προστασία από διαρροές, χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της με ενισχυμένο πυρήνα απορροφητικότητας

>Τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών που κλειδώνει τις οσμές για αίσθηση φρεσκάδας

>Πρόκειται για μία πρωτοποριακή σειρά  γυναικείας φροντίδας, με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη θηλυκότητα, ειδικά σχεδιασμένη να εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και άνεση. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγουν ανάμεσα στην απαλότητα ή την προστασία, καθώς η ΝΕΑ Always Platinum προσφέρει την πολυτέλεια αυτού του συνδυασμού σε μία μόνο σερβιέτα.