PUBLI

Γιατί η Τάμτα παραγγέλνει Amstel Free;

«Ποια Amstel Free; Μπύρα χωρίς αλκοόλ; Γιατί;»: Αυτό αναρωτιούνται οι γνωστοί πλέον σε όλους Μπίλυ και Μάνος, βλέποντας την Τάμτα να παραγγέλνει Amstel Free στο νέο τηλεοπτικό, φτιάχνοντας τα δικά τους… σενάρια για την επιλογή της διάσημης τραγουδίστριας!

Οι πιθανές… απαντήσεις όμως, ποικίλλουν όσο και οι περιστάσεις  για να απολαύσει κανείς τη μοναδική μπύρα με 0,0% αλκοόλ, που παράγεται στην Ελλάδα! Πριν την οδήγηση, στην εγκυμοσύνη, λίγο πριν το μεσημεριανό γεύμα, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά, μετά το γυμναστήριο  είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που κάποιος μπορεί να επιλέξει την αγαπημένη μπύρα Amstel Free! Ο μοναδικός της συνδυασμός από βύνες κριθαριού και σιταριού, της χαρίζουν τη γεμάτη και δροσιστική γεύση της ενώ, το γεγονός ότι έχει μόνο 25 θερμίδες ανά 100 ml και 0,0% αλκοόλ δίνει, για μια ακόμα φορά, νέα διάσταση στο σύνθημα «ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ» το οποίο και δεν μπορεί παρά να αποτελεί την απάντηση και της ίδιας της Τάμτα γύρω από την επιλογή της!

«Σωστή η Τάμτα» καταλήγει και ο σοφός παππούς επικροτώντας με τον δικό του, μοναδικά στωικό τρόπο την προτίμησή της για Amstel Free παρακινώντας έτσι και τους δυο πρωταγωνιστές μας να τη δοκιμάσουν!

Amstel Free. Δοκιμάστε τη!

#poiaAmstelFree

www.amstel.gr