PUBLI

Garnier BB Cream: 5 δράσεις με μία μόνο κίνηση

Χαρίζει ομοιόμορφη όψη, καλύπτει γραμμές και ατέλειες, ενισχύει την υγιή λάμψη, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και προστασία SPF 15 από τις ακτίνες UV και είναι διαθέσιμη σε δύο αποχρώσεις.

Garnier BB Cream, μία νέα γενιά κρεμών για άμεσα ορατό αποτέλεσμα αλλά και με μακροπρόθεσμη δράση. Η κρέμα που λύνει όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας με μία μόνο κίνηση.

Πίσω από τα αρχικά BB κρύβεται το BlemishBalm, που αρχικά χρησιμοποιούσαν οι δερματολόγοι στη Γερμανία και διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες που χαρίζουν ηρεμία και απαλότητα στην επιδερμίδα μετά από παρεμβάσεις, όπως το peeling.

Εισαγόμενη από την Κορέα, η BB Cream δημιούργησε buzz γύρω από το όνομά της και πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή μας στο γεγονός πως μεγάλες ηθοποιοί έχουν ήδη υιοθετήσει την BB Cream και δεν κουράζονται να αποκαλύπτουν το νέο μυστικό της ομορφιάς τους.

Η νέα σύνθεση

Χωρίς ποτέ να συμβιβάζεται όσον αφορά την αποτελεσματικότητά της, η Garnier καινοτομεί με την πρώτη κρέμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας για άμεσα ορατό αποτέλεσμα που συνδυάζεται με μία θεραπευτική μακροπρόθεσμη δράση. Εμπνευσμένη από τις BB cream που προέρχονται από την Ασία, η Garnier παρουσιάζει την πρώτη σύνθεση BB Cream ειδικά προσαρμοσμένη στις ευρωπαϊκές επιδερμίδες και προσιτή σε όλες τις γυναίκες.

Οι ειδικοί της φροντίδας της επιδερμίδας της Garnier αντιλαμβάνονται την BB Cream Miracle Skin Perfector ως μία νέα κατηγορία φροντίδας της επιδερμίδας που έπρεπε να περιλαμβάνει τις ίδιες καλλυντικές και αισθαντικές ιδιότητες με όλες τις άλλες κρέμες της Garnier.

Η νέα σύνθεση έχει γίνει αντικείμενο αναφοράς στον κόσμο των προϊόντων φροντίδας της Garnier, ειδικά σε θέματα όπως η ομοιόμορφη όψη, η απόλαυση της εφαρμογής, η αίσθηση άνεσης, το άρωμα και η θρέψη της επιδερμίδας. Σε αυτές τις ιδιότητες, η Garnier έχει προσθέσει τις ιδιότητες των προϊόντων μακιγιάζ, δηλαδή: ομοιόμορφη όψη, λεία επιδερμίδα αλλά και τέλεια κάλυψη των λεπτών γραμμών και ατελειών της επιδερμίδας.

Η περισσότερη προσοχή έχει δοθεί στην υφή της, προκειμένου η εφαρμογή της Miracle Skin Perfector να είναι μία στιγμή αληθινής απόλαυσης και άνεσης. Η κάλυψη είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Εμπλουτισμένη με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία, η BB Cream ομορφαίνει απαλά και άμεσα την επιδερμίδα.

Τα στοιχεία της απλώνονται άμεσα για μία ομοιόμορφη όψη. Η διάφανη και extra απαλή υφή της απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα και εισχωρεί αμέσως.

Τα ”μαγικά” συστατικά

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα κύρια συστατικά της εξωκυτταρικής μήτρας που επιτρέπει τηνσυγκράτηση της ενυδάτωσης χάρη στην μεγάλη δυνατότητά του να συγκρατεί το νερό, αυξάνει την απαλότητα και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Τα λιπίδια είναι ένα βιοσυμβατό συνθετικό πολυμερές του οποίου η δομή είναι παρόμοια με τα φωσφολιπίδια που αποτελούν την κυτταρική μεμβράνη. Έχει μεγάλη συγγένεια με το νερό: διατηρεί και απορροφά το νερό ακόμα και σε περιπτώσεις υψηλής υγρασίας.

Αυτά τα δύο ενυδατικά πολυμερή έχουν ενσωματωθεί με τη μορφή υδατικού διαλύματος, σύμφωνα με τη διαδικασία “γαλάκτωμα πολλαπλής απορρόφησης του διαλύματος”. Αυτή η διαδικασία οδηγεί σε μικροσφαιρίδια με στέρεα υδατικά εγκλείσματα, που περιέχουν ενυδατικά πολυμερή.