PUBLI

Φτιάξε και εσύ την δική σου ομάδα, γίνε συμμέτοχος στο νέο ρεκόρ!

Μόλις μία εβδομάδα απέμεινε, για να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα και να συμμετάσχεις μαζί με την παρέα στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, τον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 2 Απριλίου!

Kάθε γυμναστήριο, επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, παρέα ή οποιοδήποτε άλλο σύνολο ατόμων μπορεί να φτιάξει το δικό του “running team”, που συνοδεύεται από ξεχωριστά προνόμια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς (χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου), και να υποβάλλει την εγγραφή στη διοργάνωση συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 έως 10 ευρώ κατ’ άτομο, μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση. Πάνω απ’ όλα, όμως, η συμμετοχή σ’ ένα “running team” δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν ως μια παρέα στη μεγαλύτερη γιορτή της Θεσσαλονίκης!

Για να δηλώσεις τη δική σου ομάδα στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» πρέπει να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου την αίτηση ομαδικής εγγραφής (έγγραφο Excel), να την συμπληρώσεις όπως υποδεικνύεται και να την στείλεις ολοκληρωμένη στο email [email protected], το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή παράλληλα θα πρέπει η ομάδα να προχωρήσει άμεσα και στην καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής. Επιπλέον, η Ο.Ε. θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια για μύηση όλο και περισσότερων ανθρώπων στον υγιή τρόπο ζωής και άθλησης έλαβε την απόφαση να προσφέρει δώρο συλλεκτικό t-shirt στους δρομείς των 5 πολυπληθέστερων συμμετεχουσών ομάδων, εξαιρουμένων των ομάδων των Φορέων Κοινωνικής Προσφοράς και των Χορηγών, ομάδων που τυγχάνουν άλλων προνομιών.

Ξεχωριστά δώρα θα προσφερθούν στις τρεις ομάδες με τα πιο πρωτότυπα ονόματα, τα οποία θα προκύψουν κατόπιν ειδικής ψηφοφορίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ομαδικές εγγραφές, καθώς και αναλυτικά στοιχεία για τις παροχές των πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής, θα βρείτε στο δικτυακό τόπο του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Για άλλες διευκρινίσεις σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360).

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Πέλλας στις 08:00 και τερματισμό στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. καθώς και ο Δρόμος 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων. Δρόμος Αθλητισμού, Διαδρομή Πολιτισμού. Να είστε όλοι εκεί!