PUBLI

First Instinct: Το νέο γυναικείο άρωμα του Abercrombie & Fitch

Στον απόηχο του λανσαρίσματος του αντρικού αρώματος το 2016, ο Οίκος Abercrombie & Fitch είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το νέο του γυναικείο άρωμα ‘First Instinct’, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά σε συνεργασία με την εταιρία  InterParfums. 

Η έμπνευση

Το γυναικείο άρωμα ‘First Instinct’ είναι εμπνευσμένο από την πρώτη στιγμή έλξης, όταν οι κόσμοι δύο ανθρώπων συγκρούονται και  η σπίθα ανάβει. Tο γυναικείο ‘First Instinct’ είναι η αποτύπωση αυτής της σπινθηροβόλας πρώτης ματιάς και της αμοιβαίας έλξης που γεννιέται αμέσως. Τα συναισθήματα αυτής της πρώτης στιγμής δεν περιγράφονται με λόγια, ούτε  μπορεί να τα προβλέψει κανείς.

Η Γυναίκα

Η γυναίκα που φοράει το ‘First Instinct’ είναι πραγματικά μοναδική, αυθεντική και ανεπιτήδευτα όμορφη. Ξέρει πώς να ακολουθήσει το πρώτο της ένστικτο με έμφυτο στυλ, γοητεία και θηλυκότητα.  

Η Συσκευασία

Δημιούργημα του Fabrice Legros (Studio Pi), η σχεδίαση βασίζεται στο ορθογώνιο σχήμα, με κάποιες ωστόσο καμπύλες που προσδίδουν θηλυκότητα. Το διάφανο γυαλί με την κυματιστή επιφάνεια αποτελεί μια αισθησιακή πρόσκληση, ενώ το ανοιχτό ροζ χρώμα στο μεταλλικό καπάκι και η ασημί ταυτότητα στην δεξιά πλευρά της συσκευασίας μεταφέρουν την κληρονομιά και την αυθεντικότητα του Οίκου Abercrombie & Fitch.

Το Άρωμα

“Νιώθω πως η γυναίκα που φοράει το  ‘First Instinct’ είναι παιχνιδιάρα, θηλυκή και ταυτόχρονα πολύ γοητευτική”, δηλώνει  ο γνωστός αρωματοποιός Laurent Le Guernec (IFF). “Με αισθησιακές νότες κορυφής, σπινθηροβόλες νότες καρδιάς και ακαταμάχητα γοητευτική βάση , αυτό το άρωμα δημιουργήθηκε για να σαγηνεύει”.

Οικογένεια του Αρώματος: Floriental

Το γυναικείο άρωμα ‘First Instinct’ είναι σαγηνευτικό και αισθησιακό και δημιουργήθηκε για την γυναίκα που ακολουθεί το πρώτο της ένστικτο.

Νότες κορυφής: H ηλιόλουστη Magnolia ανθίζει και συνδυάζεται με την παιχνιδιάρικη διάθεση του  Γκρέιπφρουτ για να ξυπνήσουν τις αισθήσεις, ενώ το Passion Fruit προσθέτει μια γλυκιά δροσερή φωτεινότητα.

Νότες καρδιάς: Άνθη Πορτοκαλιάς μεταφέρουν μια αίσθηση λαμπερής ευωδιάς, ενώ η Ορχιδέα Πεταλούδα αναμιγνύεται με το εξωτικό Νούφαρο και ανθίζουν στην καρδιά του αρώματος. Η θηλυκότητα γίνεται αισθησιακή και σαγηνευτική.

Νότες βάσης: Το Ζεστό Κεχριμπάρι ενισχύεται από την αντίθεση της ανάμιξης Κρεμώδους  Tonka και Μεθυστικού Musk και χαρίζουν μία ακαταμάχητη αίσθηση αποπλάνησης.