PUBLI

Ευαίσθητο δέρμα: Το απαραίτητο Survival Kit της La Roche-Posay για την προστασία του

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός των σύγχρονων γυναικών σχετικά με την υγεία και την όμορφη όψη του δέρματός τους είναι το πως θα καταφέρουν να το διατηρήσουν ενυδατωμένο και προστατευμένο από εξωτερικές επιθέσεις, χωρίς αυτό να τους στερήσει στιγμή από τον πολύτιμο χρόνο και τις καθημερινές τους δραστηριότητες!

Η La Roche-Posay, η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα και διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα που θα εξασφαλίσουν άμεση αίσθηση ενυδάτωσης και ανακούφισης, όποια κι αν είναι η ανάγκη του ευαίσθητου δέρματος!

Το Eau Thermale της La Roche-Posay, με αποδεδειγμένη θεραπευτική, καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση, το Cicaplast Lavant B5 με καθαριστική και καταπραϋντική δράση και το Cicaplast Baume B5, απαραίτητο για την επανόρθωση και την ενυδάτωση του ευαίσθητου δέρματος, αποτελούν τους συμμάχους κάθε γυναίκας, για να μην χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για καθημερινές ευαισθησίες, ερεθισμούς ή μικροατυχήματα.

EAU THERMALE

Η καθημερινή χρήση του Ιαματικού νερού της La Roche-Posay αποτελεί την απαραίτητη κίνηση για την καθημερινή φροντίδα ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Το Ιαματικό Νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε στιγμή της ημέρας για να καταπραΰνει και να αναζωογονήσει το δέρμα, ενώ αποτελεί την καλύτερη λύση για την αναζωογόνηση του προσώπου όταν βρίσκεται εκτεθειμένο στον ήλιο, τη σκόνη και την υγρασία.

Χάρη στη  μοναδική του σύνθεση και την υψηλή περιεκτικότητά του σε Σελήνιο, έχει μοναδικές ευεργετικές δράσεις για το δέρμα:

1. Ισχυρή δράση κατά των ελευθέρων ριζών και της πρόωρης γήρανσης

2. Αντιφλεγμονώδη δράση

3. Ισχυρή επουλωτική δράση

4. Ισχυρή καταπραϋντική δράση

5. Δράση κατά του κνησμού

CICAPLAST LAVANT B5

Πλούσιος και ταυτόχρονα ελαφρύς αφρός, που προσφέρει άριστο καθαρισμό στο ευαίσθητο, ερεθισμένο ή τραυματισμένο δέρμα, ενώ παράλληλα το αφήνει ενυδατωμένο και προστατευμένο για ώρες μετά την εφαρμογή. Επιπλέον, η μεταξένια υφή και η μοναδική σύνθεσή του με αντιβακτηριδιακή δράση παρέχουν άμεση ανακούφιση ακόμη και στο πιο ευαίσθητο ή ταλαιπωρημένο δέρμα.

Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ 5%

Η Πανθενόλη ή αλλιώς Προβιταμίνη Β5,  είναι ένα συστατικό που καταπραΰνει και επανορθώνει το ευαίσθητο δέρμα. Καταπολεμά αμέσως την ενόχληση και τη φαγούρα και ταυτόχρονα βοηθά στην διαδικασία της επούλωσης.

ΧΑΛΚΟΣ + ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ + ΜΑΓΓΑΝΙΟ

 Ο «δυνατός» συνδυασμός αυτών των τριών στοιχείων προλαμβάνει το μικροβιακό επιπολασμό με αποτέλεσμα να περιορίζεται η γρήγορη εξάπλωση των βακτηρίων ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην επούλωση και τη γρήγορη ανάπλαση του δέρματος.

CICAPLAST BAUME B5

Το Cicaplast Baume B5 με πλούσια, ενυδατική και μη λιπαρή υφή, που δεν  αφήνει λευκά σημάδια, μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρή ποσότητα ως «επίθεμα» ή σε μεγάλη ποσότητα δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό «φράγμα προστασίας».

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, δοκιμασμένη ακόμη και στο πιο ευαίσθητο ατοπικό δέρμα, αποτελεί ένα βάλσαμο με αναπλαστική και καταπραϋντική δράση και είναι ιδανικό για κάθε τραυματισμό ή ερεθισμό. Συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα με την υψηλή ανοχή, δεν επιτρέπει την προσκόλληση βακτηριδίων, καταπολεμά το αίσθημα καύσου, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε σώμα, πρόσωπο και χείλη.

ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5 5%

Καταπραΰνει τις ξηρές και ερεθισμένες περιοχές

MADECASSOSIDE + ΧΑΛΚΟΣ-ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ-ΜΑΓΓΑΝΙΟ

Αναπλάθει και επανορθώνει το δέρμα

ΒΟΥΤΥΡΟ KARITE + ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ LA ROCHE-POSAY

Προστατεύει και ανακουφίζει το δέρμα