PUBLI

Επιστροφή στην πόλη, επιστροφή στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Η επιστροφή στην πόλη γίνεται πιο συναρπαστική με μία βόλτα στον απόλυτο προορισμό shopping! Υποδεχθείτε τη νέα σεζόν με τα αγαπημένα σας designer brands και ανακαλύψτε όλα τα απαραίτητα για το σχολείο, το γραφείο και το γυμναστήριο 35-70% πιο φθηνά, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Ανακαλύψτε υπέροχες παιδικές επιλογές που θα κάνουν την επιστροφή στα σχολεία πιο διασκεδαστική και ανανεώστε τη διάθεση και την εμφάνισή σας με στυλάτους θησαυρούς για το γραφείο ή το γυμναστήριο σε μοναδικές τιμές!

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Από τις 2 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, το εκπτωτικό χωριό συνεργάζεται με το «my playce» και παρουσιάζει τους Μικρούς Δημιουργούς. Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικές κατασκευές, όπως φανταστικά ρομπότ και πήλινα αντικείμενα, να ζωγραφίσουν και να διασκεδάσουν με πρωτότυπα παιχνίδια από το έμπειρο προσωπικό του «my playce». Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 11:00 και διαρκούν μέχρι τις 15:00, με ελεύθερη είσοδο για όλους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πρώτο όροφο του εκπτωτικού χωριού.

Μην παραλείψετε να ολοκληρώσετε την επίσκεψή σας με μία βόλτα στα γραφικά σοκάκια του εκπτωτικού χωριού και ένα διάλειμμα με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα εστιατόρια ή καφέ του κέντρου.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.