PUBLI

Έλλειψη ύπνου; Η Idéalia Skin Sleep σε φροντίζει

Πέφτεις στο κρεβάτι 12-1 τη νύχτα; Έχεις κακή ποιότητα ύπνου λόγω άγχους, υποχρεώσεων και έντονης ζωής; Δεν είσαι μόνη αλλά υπάρχουν καλά νέα για εσένα και έρχονται από τη Vichy!

Μετά από 6 επιστημονικές έρευνες, ανακάλυψε ότι το διάστημα μεταξύ 12 τα μεσάνυχτα και 1 τα ξημερώματα, συγχρονίζονται οι μηχανισμοί ανανέωσης της επιδερμίδας. Ένας σύντομος ή κακής ποιότητας ύπνος μπορεί να τους διαταράξει.

Μεσάνυχτα και κάτι… συμβαίνουν υπέροχα πράγματα για την επιδερμίδα μας. Ενεργοποιούνται οι κύκλοι ανανέωσής της, για να ξυπνήσει το πρωί ορατά αναζωογονημένη. Για το πότε και το πώς, τα μάτια σου εδώ!

Posted by Vichy on Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

 

Έτσι, δημιούργησε την κρέμα νύχτας Idéalia Skin Sleep, η οποία χαρίζει στην επιδερμίδα τα οφέλη της επανορθωτικής δράσης του ύπνου. Πως; Με ένα συνδυασμό συστατικών που δρουν ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα.

Αυτή η κρέμα – φαινόμενο, ενυδατώνει σε βάθος, χάρη στο υαλουρωνικό οξύ που περιέχει ενώ με την καφεΐνη και την αδενοσίνη αντιμετωπίζει τα σημάδια κούρασης και το πρήξιμο.

Το LHA – ευρεσιτεχνία της L’ Oreal- βελτιώνει την επιφάνεια της επιδερμίδας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, ενώ το γλυκοριζικό οξύ καταπραΰνει και ηρεμεί το πρόσωπο μετά από μια εξουθενωτική μέρα.  Η βίταμίνη Β3 πολεμάει τις κοκκινίλες και τα επανορθωτικά έλαια κάνουν την επιδερμίδα ελαστική!

Όλα αυτά μαζί, σε κάνουν να δείχνεις φρέσκια, ακόμα και εάν έχεις κοιμηθεί λίγο το προηγούμενο βράδυ.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο σε γυναίκες που κοιμούνται λίγο ή δεν κοιμούνται καλά ότι όταν χρησιμοποιούν Idéalia Skin Sleep, στο πρωινό ξύπνημα η επιδερμίδα είναι ορατά αναζωογονημένη, ξεκούραστη, δροσερή και λαμπερή, όπως ακριβώς μετά από μια νύχτα καλού ύπνου. Είναι ιδανική.

Το παρακάτω μασάζ, σε συνδυασμό με τις ιδιότητες της Idéalia Skin Sleep, θα σου προσφέρει ευφορία καθώς χαλαρώνει πλήρως την επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το σώμα.

Μάθε ακόμα περισσότερα, μπαίνοντας στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Idéalia Skin Sleep!