PUBLI

“Δικτυωμένοι” στη μόδα

Η Sony συνεργάζεται με την μάρκα μόδας AURIA, ώστε να μετασχηματίσει μη χρησιμοποιούμενα καλώδια από ακουστικά κεφαλής  σε ταξιδιωτικά αξεσουάρ που ο καθένας πρέπει να αποκτήσει. Πέντε ξεχωριστά σχέδια εμπνευσμένα από τα νέα ασύρματα ακουστικά h.ear on NC.

Η Sony συνεργάστηκε με την κορυφαία επωνυμία μαγιό AURIA για τη δημιουργία μιας συλλογής από ταξιδιωτικά αξεσουάρ, κατασκευασμένα από μη χρησιμοποιούμενα καλώδια ακουστικών κεφαλής  που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Τα νέα h.ear™ ακουστικά έχουν απομακρύνει την ανάγκη για ενσύρματη σύνδεση, διασφαλίζοντας παράλληλα την ίδια εξαιρετική ποιότητα ήχου, αλλά χωρίς το άγχος του να μπλέκεσαι στα καλώδια.

Δημιουργημένη χρησιμοποιώντας περισσότερα από 113 μέτρα από καλώδιο, η μοναδική συλλογή αξεσουάρ αντικατοπτρίζει τα πέντε ζωηρά χρώματα της σειράς h.ear. Η συλλογή Sony x AURIA ‘Fashion Unplugged’ περιλαμβάνει ένα Lime Yellow εξώφυλλο διαβατηρίου, Bordeaux Pink θήκη γυαλιών, Cinnabar Red τσάντα θαλάσσης, Viridian Blue θήκη smartphone και Charcoal Black παντόφλες παραλίας.

 

Για να γιορτάσει η Sony τα νέα ασύρματα ακουστικά h.ear on NC, τα οποία υπόσχονται ταξίδι χωρίς «μπερδέματα», η σειρά αυτών των αξεσουάρ βρήκε αντικείμενο έμπνευσης από σενάρια ταξιδιού, συνώνυμα με το να χάνεις τον εαυτό σου μέσα τη μουσική – είτε αυτό συμβαίνει στις καθημερινές μετακινήσεις ή απλά χαλαρώνοντας στην παραλία.

 

Η διευθύντρια και σχεδιάστρια της AURIA, κα Diana Auria, της οποίας τα σχέδια έχουν θαυμάσει η Rihanna, Daisy Lowe and Lily Cole,, σχολίασε: «Η ευκαιρία να συνεργαστώ με τη Sony για ένα τόσο καινοτόμο project είναι καταπληκτική. Είμαι εδώ και χρόνια υποστηρικτής της ιδέας της βιωσιμότητας στη μόδα, και τα καλώδια των ακουστικών έχουν υπάρξει ένα εξαιρετικό υλικό για να τα μετασχηματίσεις και να σχεδιάσεις με αυτά. Έχουν μετατραπεί σε πραγματικά διασκεδαστικά, πολύχρωμα και ανθεκτικά ταξιδιωτικά προϊόντα.»

Η ταξιδιωτική συλλογή κάψουλα έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώσει τη νέα σειρά από μονόχρωμα, χωρίς παρεμβολές ακουστικά κεφαλής της Sony, τα οποία, εκτός από τον τέλειο ήχο και την άνετη εφαρμογή που προσφέρουν, λειτουργούν, συγχρόνως, και ως ένα αξιοπρόσεκτο αξεσουάρ.

Η τεχνολογία NFC και Bluetooth της σειράς ασύρματων ακουστικών h.ear on NC έχουν απομακρύνει την ανάγκη ενσύρματης σύνδεσης, προσφέροντας αυθεντικό ήχο, χωρίς τους περιορισμούς των καλωδίων. Αυτή η τεχνολογία σας επιτρέπει απλά να αγγίζετε την συσκευή με λειτουργία NFC στα ακουστικά σας και να απολαμβάνετε γρήγορα και εύκολα την μουσική σας.

Τα ακουστικά είναι επίσης εξοπλισμένα με την τεχνολογία Ψηφιακής Εξουδετέρωσης Θορύβου που απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να ακούτε απερίσπαστοι τη μουσική σας.

Ο κος Alberto Ayala, Product Marketing, Director Video & Sound, Sony Europe, πρόσθεσε: «Τα ακουστικά σας είναι η προέκταση του εαυτού σας – όπως το κινητό και τα κλειδιά, είναι παντού μαζί σας. Έτσι, τα ασύρματα ακουστικά h.ear on NC έχουν σχεδιαστεί για να αποτελέσουν μέρος της ζωής σας.»