PUBLI

Δάμασε τα κύματα με αυτά τα extreme sports

Σκέφτεσαι πως το φετινό καλοκαίρι θέλεις να είναι διαφορετικό, να είσαι πιο δραστήρια, να δοκιμάσεις νέα πράγματα, νέες δραστηριότητες και να μην περνάς την ημέρα σου σε μια ξαπλώστρα διαβάζoντας ή χορεύοντας και πίνοντας cocktails στο beach bar.

Αν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση, σου έχω τα καλοκαιρινά extreme sports που πρέπει να δοκιμάσεις στις διακοπές σου. Να σημειωθεί βέβαια πως βασική προϋπόθεση είναι να είσαι εξοικειωμένος με τη θάλασσα, να γνωρίζεις καλό κολύμπι και να μην πάσχεις από μυοσκελετικά προβλήματα.

Είσαι έτοιμη να παίξεις με τα κύματα;

1. Surfing

 

Στο surf το μόνο που χρειάζεσαι είναι τη σανίδα, τα κύματα και το πάθος για δράση. Αν φέτος το καλοκαίρι θέλεις να το περάσεις δαμάζοντας τα κύματα επέλεξε το κατάλληλο extreme sport που δεν είναι άλλο από το surfing.

2. Kitesurfing

 

Το kitesurfing αποτελείται από μία σανίδα με αετό και τον αναβάτη. Με τη βοήθεια του αετού σερφάρεις στο νερό πάνω σε μια σανίδα. Το kite surf είναι το extreme sport που σε μαθαίνει να σέβεσαι τη θάλασσα και τον αέρα.

3. Windsurfing

 

Το windsurfing γίνεται είτε σε ήρεμα, είτε σε ταραγμένα νερά με κύματα. Αποτελείται από μια μεγάλη ειδική σανίδα που επιπλέει στο νερό και κινείται με τη βοήθεια ενός ελεύθερου πανιού (κατάρτι στερεωμένο σε ένα σταθερό σημείο της σανίδας) και του αέρα. Ουσιαστικά με τις κινήσεις του σώματος αλλά και του αέρα ορίζεται η κατεύθυνση

Σε περίπτωση που προκύψει μικροτραυματισμός στο δέρμα κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας σου έχω το κατάλληλο προϊόν… Sofargen spray.

 

Το Sofargen Spray είναι ένα σύγχρονο, ιατροτεχνολογικό προϊόν για την αντιμετώπιση μικροτραυμάτων, ιδίως αμυχών, εκδορών, κοψιμάτων, επιφανειακών τραυμάτων και γενικά λύσεων της συνέχειας του δέρματος.

Το Sofargen Spray, χάρη στη πρωτοποριακή σύνθεσή του με καολίνη και αργυρούχο σουλφαδιαζίνη διευκολύνει και επιταχύνει τη φυσική επούλωση, εύκολα και με ασφάλεια, γιατί:

-Δημιουργεί μηχανικό προστατευτικό φραγμό στην πληγή

-Διατηρεί το τραύμα στεγνό

-Αποτρέπει τη μικροβιακή μόλυνση

-Διευκολύνει και επιταχύνει την επούλωση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις φάσεις επούλωσης της πληγής αντικαθιστώντας τα υπόλοιπα προϊόντα (γάζες, τραυμαπλαστ, οξυζενέ, αντισηπτικό και βαμβάκι) για αυτό είναι απαραίτητο σε κάθε φαρμακείο, στο σπίτι, στο εξοχικό, στο αθλητικό κέντρο και γενικότερα όπου υπάρχει κίνδυνος μικροτραυματισμών.

Sofargen spray… Όλα σε 1 για τις πληγές!