PUBLI

Αυτόν τον χειμώνα η Diesel αγωνίζεται ενάντια στο uncool wool με τη βοήθεια ενός πολύ cool προβάτου

Κάθε χρόνο, όταν οι γιορτές πλησιάζουν, τα σπίτια σε όλον τον κόσμο δέχονται εισβολή από Άχαρα Μάλλινα Πουλόβερ: τα άλλοτε κατά παράδοση κωμικά πουλόβερ έχασαν γρήγορα την αστεία πλευρά τους και έγιναν απλά και βαρετά. Για αυτό ένα brand τόσο αντισυμβατικό όσο η Diesel δεν γίνεται να μείνει απλός παρατηρητής  βλέποντας την cool χειμωνιάτικη μόδα να μένει στην άκρη.

Για να κινητοποιήσει μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στα Άχαρα Μάλλινα Πουλόβερ, για την F/W 17/SS 18 συλλογή της η Diesel ζήτησε τη βοήθεια της ανώτατης δύναμης σε ό,τι αφορά το ζεστό, απαλό μαλλί. Σε τελική ανάλυση, ποιος θα μπορούσε να μας βοηθήσει περισσότερο από τα ίδια τα πρόβατα να πούμε όχι στο uncool wool.

Ένα Cool Diesel Πρόβατο ντυμένο με δερμάτινο μπουφάν και denim είναι ο πρεσβευτής του brand στη νέα Παγκόσμια Καμπάνια Χειμερινών Διακοπών «Πες Όχι στο Uncool Wool».

 

Αυθάδικα και πολύχρωμα πρόβατα κούκλες βιτρίνας, ντυμένα με ρούχα ραμμένα στα μέτρα της τελειότητας με παράδοξες φόρμες και μεγέθη, θα κάνουν αιφνιδιαστική εμφάνιση στα καταστήματα Diesel σε όλο τον πλανήτη ενώ μια σειρά από video και backstage φιλμάκια θα κυκλοφορήσει στη ψηφιακή σφαίρα. Οπότε, οι fan των Άχαρων Μάλλινων Πουλόβερ δώστε προσοχή: φέτος το χειμώνα, τα πρόβατα θα είναι ντυμένα πιο cool από όλους όσοι φοράνε τα παλιά μαλλινα πουλόβερ.

Όμως, μην ανησυχείτε: όπως μας θυμίζει το motto της καμπάνιας όσα βλέπετε φορεμένα στα πρόβατα θα είναι διαθέσιμα και σε ανθρώπινα μεγέθη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε αυτές τις γιορτές είναι να πείτε όχι στο uncool wool.