PUBLI

Απόκτησε τα πιο λευκά δόντια με AIM White Now!

Ζεις έντονα, είσαι πάντα on the go, σε συναντήσεις για δουλειά και μετά cocktails με φίλους! Ημέρα σου είναι γεμάτη και εσύ πρέπει να είσαι πάντα λαμπερή και όμορφη! Σα να περπατάς στο κόκκινο χαλί και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Άψογο μακιγιάζ, τέλειο χτένισμα στα μαλλιά, μοναδικό στυλ στο ντύσιμο. Πρωταγωνίστρια από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τι είναι όμως αυτό που θα ολοκληρώσει το look σου κάνοντάς σε ακαταμάχητη κάθε στιγμή;

Το χαμόγελο σου! Η σειρά AIM WHITE NOW είναι ο σύμμαχος ομορφιάς σου και είναι εδώ για να σου χαρίζει το πιο λαμπερό σου χαμόγελο! Αυτό που θα σε κάνει ακαταμάχητη και εκθαμβωτική, έτοιμη για όλες τις περιστάσεις!

WHITE NOW Gold

Η Σταρ

Αν αναζητάς ένα χολιγουντιανό χαμόγελο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις την AIM WHITE NOW Gold! Η τελευταία πινελιά για ένα άψογο μακιγιάζ! Μια οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια όσο γρήγορα το make-up αναδεικνύει την ομορφιά σου. Με 3 φορές τη δύναμη της τεχνολογίας Blue Light*, η WHITE NOW Gold χαρίζει την καλύτερη άμεση λεύκανση που είχατε ποτέ! Παράλληλα, χάρη στην πρακτική της συσκευασία γίνεται το απαραίτητο «καλλυντικό» για το νεσεσέρ σου, για να είσαι πάντα όμορφη και λαμπερή!

WHITE NOW

ΑΜΕΣΑ λευκότερα δόντια με 1 μόνο βούρτσισμα !

H AIM WHITE NOW ήταν η πρώτη οδοντόκρεμα άμεσης λεύκανσης που λανσαρίστηκε στην Ελλάδα και αμέσως αγαπήθηκε από τον κόσμο. Χαρίζει άμεσα λευκότερα δόντια με 1 μόνο βούρτσισμα χάρη στη μοναδική τεχνολογία Blue Foam. Η AIM WHITE NOW μειώνει την εμφάνιση κίτρινων λεκέδων και χαρίζει ένα λευκότερο και πιο λαμπερό χαμόγελο, επιτυγχάνοντας, παράλληλα την προοδευτική, σταδιακή λεύκανση των δοντιών.

WHITE NOW Ice Cool Mint

ΑΜΕΣΑ λευκότερα δόντια με 1 μόνο βούρτσισμα  & έντονη αίσθηση φρεσκάδας και δροσερής αναπνοής!

Αν θέλεις ένα λευκό, φωτεινό χαμόγελο & έντονη αίσθηση φρεσκάδας δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την AIM WHITE NOW Ice Cool Mint! Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσφέρει την προστασία μιας φθοριούχου οδοντόκρεμας χαρίζοντας, παράλληλα, ένα υπέροχο ολόλευκο και «δροσερό» χαμόγελο στη στιγμή!

*σε σχέση με την ΑΙΜ WHITE NOW

Κέρδισε τις εντυπώσεις, νιώσε γεμάτη αυτοπεποίθηση και όμορφη με το πιο λαμπερό και λευκό χαμόγελο που σου χαρίζει η σειρά AIM WHITE NOW!

Το χαμόγελό σου είναι το δυνατό σου σημείο!