PUBLI

2o Athens Street Food Festival: Μεγάλη επιτυχία στο 1ο τριήμερο!

Το πρώτο τριήμερο του 2oυ Athens Street Food Festival στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία! Χιλιάδες επισκέπτες επισκέφθηκαν τον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι για να δοκιμάσουν τις λιχουδιές “των δρόμων” της Αθήνας.

Η ποικιλία των γευστικών επιλογών από πολλές κουζίνες του κόσμου και η εορταστική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης λειτούργησαν ως η καλύτερη συνταγή για ένα τριήμερο απόλαυσης και γευσιγνωσίας! Η αθρώα προσέλευση του κοινού, το οποίο μπόρεσε να δοκιμάσει ιδιαίτερα φαγητά, γλυκά και ποτά – αρκετά από τα οποία ετοιμάστηκαν αποκλειστικα για το φεστιβάλ, είχε αποτέλεσμα να έχουμε και sold out σε κάποια περίπτερα!

Το 2ο τριήμερο της διοργάνωσης (12-13-14 Μαΐου) όλα τα περίπτερα θα προσφέρουν ανανεωμένα μενού, με νέες γευστικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν το κοινό που είτε θα έρθει για πρώτη φορά είτε θα ξανακάνει τη βόλτα του από το 2ο Athens Street Food Festival.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 17.00 – 01.00

Σάββατο 12.00 – 01.00

Κυριακή 12.00 – 23.30

 

Τιμή εισόδου: 2,50 Ευρώ

 

To 2o Athens Street Food Festival τελείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και έχει την υποστήριξη του This Is Athens (www.thisisathens.org).

 

To 2o Athens Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα δύο τριήμερα του Μαϊου (12-14, 19-21) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.