ΖΩΔΙΑ

Ζυγέ, θα έχεις ξαφνικό τηλεφώνημα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους Σάββατο, αγαπητοί Κριοί, κι επιτέλους ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε και να κάνετε ό, τι σας ευχαριστεί, προκειμένου να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από τις πολλές υποχρεώσεις της εβδομάδας που πέρασε. Θα αφιερώσετε τη μέρα σας σε πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας, με κάποια ψώνια που σχεδιάζατε να κάνετε και γενικότερα επιθυμείτε σήμερα να οργανωθείτε με τέτοιου είδους ζητήματα. Στα αισθηματικά σας, και σε αυτόν τον τομέα, σας περιμένει μία χαλαρή μέρα, με αρκετή διασκέδαση με το ταίρι σας για εσάς που είστε δεσμευμένοι και με μία διάθεση άκρως ανεβασμένη. Επιθυμείτε τη σημερινή μέρα εσείς οι αδέσμευτοι να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί τους βγαίνοντας έξω.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι, σε πρώτο πλάνο σήμερα για εσάς τα ζητήματα καρδιάς, επιθυμείτε να αφιερώσετε χρόνο σήμερα στην ερωτική σας ζωή και γενικότερα να επανεξετάσετε με άλλη ματιά τις καταστάσεις που βιώνετε στην ερωτική σας ζωή. Έχετε την ευκαιρία σήμερα να έρθετε πιο κοντά στη σχέση σας, να μιλήσετε για τα αισθήματά σας και γενικότερα να δείτε από κοινού με το ταίρι σας την πορεία της σχέσης σας και να εξετάσετε την εξέλιξή της. Πέρα από τις συζητήσεις, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να το ρίξετε και λίγο έξω με τη σχέση σας και να περάσετε καλά με το ταίρι σας οι δυο σας, προκειμένου να έρθετε και πιο κοντά. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα θέλετε να φλερτάρετε, να περάσετε καλά και γενικότερα επιθυμείτε να μπείτε στη λογική μιας νέας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρα με έντονη κοινωνικότητα και με ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή η σημερινή, αγαπητοί Δίδυμοι, κι αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να προλάβετε να ασχοληθείτε με ό, τι έχετε προγραμματίσει. Φορτωμένο με ευχάριστες επαφές το πρόγραμμά σας και με μια τάση για να το ρίξετε έξω και να διασκεδάσετε με έναν πιο πρωτότυπο, βέβαια, τρόπο. Θέλετε σήμερα να ασχοληθείτε με δραστηριότητες έξω από τα συνηθισμένα, να ανανεωθείτε, να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και γενικότερα με την ομορφιά. Έχετε έμπνευση τη σημερινή μέρα σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείτε για να περάσετε καλά και για το τι πρέπει να κάνετε. Στα αισθηματικά σας, θέλετε να νιώσετε ασφαλείς στη σχέση σας, θέλετε να εκφραστείτε απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει με ειλικρίνεια σχετικά με τα αισθήματά σας και να είστε δοτικοί στην αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ενδιαφέρουσες εξελίξεις ξεκινά η μέρα για εσάς, αγαπημένοι μου Καρκίνοι, καθώς σήμερα μετά από μία κουραστική εβδομάδα, χαλαρώνετε παρέα με τους δικούς σας ανθρώπους κι έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις δικές τους ανάγκες. Θα είστε ιδιαίτερα βοηθητικοί απέναντι στα άτομα που σας χρειάζονται, θα τους συμβουλεύετε, θα καταφέρετε να περάσετε καλά μαζί τους και να έρθετε πιο κοντά. Σε γενικές γραμμές, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη αλλά στην άκρη του μυαλού σας θα έχετε και τα επαγγελματικά σας. Θέλετε να καταστρώσετε τα σχέδιά σας, έτσι ώστε από Δευτέρα να επανέλθετε δυναμικά. Στην αισθηματική σας ζωή, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις, εσείς οι δεσμευμένοι, καθώς το ταίρι σας θα σας δείχνει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, θα σας επιβεβαιώνει με τη συμπεριφορά του κι η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει στα ύψη.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα για εσάς, αγαπητοί Λέοντες, έχει μια σειρά από υποχρεώσεις με τις οποίες θέλετε να ασχοληθείτε, γιατί τις θεωρείτε άκρως δημιουργικές. Καταφέρνετε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί, μελετάτε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι, μία νέα ασχολία που θα έχει να κάνει και με τη φυσική σας κατάσταση και γενικότερα εξετάζετε τρόπους, προκειμένου να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με δραστηριότητες που θα σας χαρίζουν ευεξία αλλά και χαλάρωση. Στα αισθηματικά σας, βρίσκεστε σε σημείο όπου αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να δείτε τη σχέση σας από μια διαφορετική οπτική που θα σας ωθήσει να εξετάσετε το ενδεχόμενο της εξέλιξης. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα έχετε διάθεση για φλερτ και γενικότερα να περάσετε καλά, χωρίς όμως να έχετε στο μυαλό σας τη δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα η μέρα σας θα κυλήσει έτσι όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε κι έτσι ακριβώς όπως έχετε προγραμματίσει. Θέλετε να δείτε τους φίλους σας, να συναντήσετε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι σας και γενικότερα να νιώσετε καλά με τις πάσης φύσεως επιλογές σας. Στην αισθηματική σας ζωή, συζητάτε με το ταίρι σας τρόπους αλλά και ιδέες, προκειμένου να περάσετε καλά τη σημερινή μέρα και κάνετε κοινά σχέδια για όλο το Σαββατοκύριακο. Για εσάς τους αδέσμευτους, σήμερα το μυαλό σας είναι σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας και σκέφτεστε μία ενδεχόμενη επανασύνδεση, χωρίς όμως να γίνουν κι από τις δύο πλευρές τα λάθη του παρελθόντος. Δεν είστε σίγουροι όμως στο 100 τοις 100 ότι η ευτυχία σας κρύβεται σε μία νέα γνωριμία ή σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί Ζυγοί, θα  είστε χαρούμενοι τη σημερινή μέρα κι ο λόγος της χαράς σας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ερωτικός. Ευχάριστες ειδήσεις θα έχετε που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σας και με κάποιες εξελίξεις που πολύ θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανεβάσουν κατά πολύ την αυτοπεποίθησή σας. Αν είστε σε σχέση, το ταίρι σας με κάθε τρόπο μέσα από τις πράξεις αλλά και τα λόγια του θα σας δείχνει το πόσο πολύ ενθουσιασμένο είναι μαζί σας κι εσείς θα καταλάβετε πόσο πολύ σας θέλει και χαίρεται για αυτή τη σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι, κάποιες εξελίξεις που θα έχετε θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, αυτό μπορεί να είναι ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και μία έξοδος από ένα πρόσωπο που σας θαυμάζει και σας βλέπει ερωτικά ή ένα μήνυμα που θα σας ενθουσιάσει και θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα είναι η μέρα που θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε, προκειμένου να ασχοληθείτε με κάποιες προσωπικές σας εκκρεμότητες και να έχετε τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Έχετε αυξημένη ενέργεια και θα ασχοληθείτε με πολλά και ταυτόχρονα πράγματα. Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη κι ο λόγος θα είναι ερωτικός. Πλέον ξέρετε κι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι είναι αυτό που θέλετε για την ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε να είστε ευτυχισμένοι και καλά και ξέρετε και τον τρόπο, προκειμένου να το καταφέρετε. Εσείς οι δεσμευμένοι αφιερώνετε ποιοτικό χρόνο στη σχέση σας και καταφέρνετε να ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι είστε ξεκάθαροι στα θέλω σας και βρίσκεστε σε εκείνο το σημείο όπου το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης σας ενθουσιάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα θα είναι μία μέρα όπου θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και κυρίως κάποια έξοδα που έχουν προκύψει, τα οποία θέλετε να καλύψετε χωρίς όμως να βγείτε εκτός προυπολογισμού. Καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας όλες σας τις υποχρεώσεις και νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στον εαυτό σας και στις δικές σας ανάγκες. Ασχολείστε με τα πρόσωπα που αγαπάτε, στον ελεύθερό σας χρόνο κάνετε μαζί κοινές δραστηριότητες, ασχολείστε με ένα χόμπι και γενικότερα περνάτε όμορφες και δημιουργικές στιγμές μαζί τους. Στην αισθηματική σας ζωή, καταγράφετε τις ανάγκες σας εσείς οι αδέσμευτοι, προκειμένου να έχετε ξεκαθαρισμένο στο μυαλό σας τι ψάχνετε και τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη, προκειμένου να πετύχετε την προσωπική σας ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι Σάββατο, αγαπητοί μου Αιγόκεροι, κι εσείς συνεχίζετε να έχετε στο μυαλό σας τα επαγγελματικά σας και αυτό που ουσιαστικά θέλετε είναι να καταστρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να κάνετε ένα προγραμματισμό, προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε από Δευτέρα. Βέβαια θα βρείτε χρόνο τη σημερινή ημέρα και για εσάς για τις δικές σας ανάγκες δηλαδή αλλά και να αφιερώσετε στα δικά σας άτομα που σας παραπονιούνται ότι δεν σας βλέπουν. Θέλετε να δείτε τα φιλικά σας πρόσωπα και να μάθετε τα νέα τους. Χρόνο, επίσης, θα βρείτε εσείς οι δεσμευμένοι και για τη σχέση σας, γιατί το βράδυ επιθυμείτε να βιώσετε στιγμές χαλαρωτικές με το ταίρι σας. Δεν θέλετε να επιλέξετε κάποια έξοδο, αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, μένοντας σπίτι και βιώνοντας χαλαρές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με έντονη εξωστρέφεια και με αυξημένη κοινωνικότητα θα σας βρει η σημερινή μέρα, αγαπημένοι μου Υδροχόοι. Θέλετε να βγείτε έξω, να συναντήσετε τους αγαπημένους σας φίλους, να πείτε αστεία μαζί τους και να γελάσετε και γενικότερα να περάσετε στιγμές χαλαρές και όμορφες. Δεν θέλετε να πείτε όχι σε καμία πρόταση που θα σας κάνουν και θέλετε να προλάβετε να δείτε όλους σας τους φίλους και να είστε έντονα κοινωνικοί. Για εσάς τους δεσμευμένους, η μέρα έχει πολύ συναίσθημα κι από τη δική σας πλευρά αλλά και από την πλευρά του συντρόφου σας. Θα είστε εκδηλωτικοί συναισθηματικά, θα έχετε τον τρόπο να επιβεβαιώσετε το ταίρι σας και να του δημιουργήσετε συναισθηματική ασφάλεια. Και το ταίρι σας θα είναι πολύ εκδηλωτικό απέναντί σας.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί Ιχθύες, τη σημερινή μέρα δεν σας ενδιαφέρει τόσο η κοινωνικότητά σας ή το να δείτε κόσμο και να συναντήσετε σε εξόδους φιλικά σας άτομα, αυτό που ουσιαστικά σας ενδιαφέρει είναι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε και να βιώσετε ήσυχες στιγμές. Θέλετε να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με ασχολίες του σπιτιού σας, με τον κήπο σας, αν έχετε, με την ανανέωση του χώρου σας και γενικά με δραστηριότητες που ενέχουν δημιουργία. Και στην αισθηματική σας ζωή, νιώθετε την ανάγκη να περιποιηθείτε το ταίρι σας, εσείς που είστε δεσμευμένοι, να του μαγειρέψετε, να δείτε την αγαπημένη σας ταινία. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε κάποιες ευκαιρίες, προκειμένου να μπείτε σε μία νέα σχέση μέσα από κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κάνετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;

Τα φανερά ή τα …κρυφά ατού των 12 ζωδίων