ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να τον ερωτευτείς, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Στην αέναη αναζήτηση για το άλλο μας μισό, αυτή την κουραστική και συνάμα περιπετειώδη και γεμάτη εκπλήξεις διαδικασία, η ερώτηση «τι ζώδιο είσαι;» μπορεί να είναι κλισέ και συνήθως να γίνεται για πλάκα, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να σε γλιτώσει από μελλοντικούς μπελάδες ή να σου δώσει εξηγήσεις για πολλά πράγματα που δεν καταλαβαίνεις.

Το ζώδιο στο οποίο ανήκεις, αλλά και αυτό του φλερτ σου, σας δίνουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μεταξύ σας σχέση. Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που θες (ή δε θες) στον σύντροφό σου, ρίξε μια ματιά στο ζώδιό σου στην ακόλουθη λίστα.

Κριός – Κάποιον παιχνιδιάρη

Οι Κριοί δεν χρειάζονται το αντίθετο από εκείνους για να περάσουν καλά, αλλά κάποιον εξίσου άνετο, με αυτοπεποίθηση, πλάκα και έξυπνο σχόλιο. Θέλουν κάποιον να μην φοβάται να τους ακολουθήσει σε ό,τι τρελό κι αν αποφασίσουν ότι θέλουν να κάνουν.

Ταύρος – Κάποιον στοργικό

Είναι ζεστοί και ερωτικοί, οπότε οι Ταύροι έχουν πολλή αγάπη να δώσουν και απαιτούν την ίδια τρυφερότητα και από τον σύντροφό τους. Σίγουρα χρειάζονται κάποιον ο οποίος να μην ντρέπεται να δείξει δημόσια την αδυναμία που τους έχει.

Δίδυμοι – Κάποιον έξυπνο

Δεν κάνουν εκπτώσεις στο IQ του συντρόφου τους οι Δίδυμοι. Τελεία και παύλα. Τους θέλουν έξυπνους, επικοινωνιακούς και με χιούμορ, ενώ παράλληλα απαιτούν να διαθέτουν και συναισθηματική νοημοσύνη, αλλιώς βαριούνται εύκολα και φεύγουν γρήγορα.

Καρκίνος – Κάποιον σταθερό

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και τρυφεροί από τη μία κι από την άλλη καχύποπτοι. Αυτό που χρειάζεται μια Καρκίνος είναι έναν σύντροφο σταθερό, που να μπορεί να ξεπεράσει τις συναισθηματικές της διακυμάνσεις και να την βοηθήσει να ισορροπήσει. 

Λέων – Κάποιον ειλικρινή

Οι Λέοντες σε μαγνητίζουν με τον ενθουσιασμό και τη ζεστασιά τους. Παράλληλα όμως είναι και πολύ περήφανοι για να ανεχθούν κάποιον που δεν λέει αυτό που σκέφτεται. Χρειάζονται έναν σύντροφο ειλικρινή, που δεν φοβάται να κάνει πίσω όταν ο εγωισμός του Λέοντα είναι σε έξαρση.

Παρθένος – Κάποιον περιπετειώδη

Είναι πιστοί και πρακτικοί, αλλά η τελειομανία των Παρθένων απαιτεί να έχουν δίπλα τους κάποιον με τα ίδια χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό χρειάζονται έναν περιπετειώδη σύντροφο που θα τους βγάζει έξω από τα νερά τους και θα ζήσουν μαζί μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή.

Ζυγός – Κάποιον αποφασιστικό

Οι ήρεμοι και χαλαροί Ζυγοί, είναι ιδανικοί για να βρίσκονται γύρω σου. Παρολ’ αυτά, το να παίρνουν αποφάσεις δεν είναι και το πιο δυνατό τους σημείο, κι αυτό ακριβώς είναι που ψάχνουν στο άλλο τους μισό.

Σκορπιός – Κάποιον χαλαρό

Είναι αποφασιστικοί, δυναμικοί, γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό. Οι Σκορπιοί χρειάζονται κάποιον που να είναι χαλαρός και ήρεμος, ώστε να κατευνάζει τον δικό τους δυναμισμό, ενώ παράλληλα να έχει όρεξη για τα πάντα.

Τοξότης – Κάποιον αισιόδοξο

Οι αστείοι και αισιόδοξοι Τοξότες, χρειάζονται κάτι αντίστοιχο για να περνάνε καλά. Εκτιμούν κάποιον που τους κάνει να γελούν και να βλέπουν τον κόσμο μέσα από χρωματιστά γυαλιά.

Αιγόκερως – Κάποιον που κυνηγά το όνειρο

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί και δεν έχουν την υπομονή να παίζουν και να φλερτάρουν χωρίς στόχο. Κάποιος με σκοπό ζωής που κυνηγάει τα όνειρά του είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον Αιγόκερω. Ο αυθορμητισμός δεν είναι και το αγαπημένο του.

Υδροχόος – Κάποιον με ιδανικά

Οι ανθρωπιστές Υδροχόοι θέλουν κάποιον που να μοιράζεται την ίδια ιδεολογία με αυτούς. Είναι πιστοί και καλοί φίλοι και βρίσκουν το άλλο τους μισό σε ανθρώπους που αφιερώνουν τη ζωή τους στο να βοηθούν τους άλλους.

Ιχθύες – Κάποιον προσγειωμένο

Τα Ψαράκια πετούν στα σύννεφα και καμια φορά περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται κάποιον πιο λογικό που να μπορεί να τους προσγειώνει, χωρίς όμως να τα εμποδίζει να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.