ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι προβλέπει το ζώδιό σου για τον Οκτώβριο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου τον μήνα που μόλις ξεκίνησε.

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του μήνα όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της εργασίας. Θα είστε πολύ πιο απασχολημένοι με τις εργασιακές υποχρεώσεις σας, αλλά αυτό σας ευχαριστεί. Ξαναβρίσκετε τη χαμένη ενέργειά σας, ασχολείστε με την ευεξία σας και εφευρίσκετε τρόπους για να διάγετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και ανοίγετε την αγκαλιά σας σε μια νέα αγάπη ή σκέφτεστε την ομαδική εργασία για να ολοκληρώσετε το έργο των ονείρων σας!

Έφτασε η δική σας στιγμή, παίρνετε τις ανταμοιβές σας και λάμπετε! Η ετήσια πανσέληνος στο ζώδιό σας στέλνει το εκτυφλωτικό φως της κατευθείαν  επάνω σας. Αν έχετε ξεκινήσει ένα έργο πριν έξι μήνες, τώρα θα μπορούσε να φτάσει στο απόγειό του. Εάν κάνετε ένα μεγάλο ντεμπούτο, ξεκινώντας ένα προσωπικό έργο ή μια ερωτική σχέση, απλά πρέπει να πάρετε μεγαλύτερη πρωτοβουλία, προκειμένου να πετύχετε. Εάν θέλετε να προβληθείτε ή να διεκδικήσετε κάτι, αυτόν το μήνα έχετε την άδεια να δράσετε. Μην φοβάστε να καυχηθείτε λίγο και να στηριχτείτε στη δύναμή σας προκειμένου να προβάλετε τα επιτεύγματά σας, το αστέρι σας είναι το πιο λαμπρό στον ουρανό!

Αν ψάχνατε να ξεκινήσετε ένα έργο ή μια νέα συνεργασία ή να κάνετε τη σχέση σας επίσημη, τώρα έχετε τις πιθανότητες να πετύχετε χάρη στη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μια νέα ανανεωτική ενέργεια πλημυρίζει τη ζωή σας, είστε ανοιχτοί σε όλον τον κόσμο, όλοι αναζητούν την επικοινωνία μαζί σας. Ακόμα καλύτερα, οι άνθρωποι που γνωρίζετε επιδιώκουν τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα, έτσι πραγματικά μπορείτε να συναντήσετε κάποιον που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια, είτε στην επαγγελματική ή στην ερωτική σας ζωή. Πέρα από την αρμονία στο μυαλό (και την καρδιά), κάνετε τα πρώτα βήματα για μια σχέση όπου βασιλεύουν η αρμονία, ηρεμία και η δικαιοσύνη. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φλερτ, διασκέδαση και φήμη έρχονται στη ζωή σας χάρη στην Αφροδίτη που μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Νιώθετε έτοιμοι να υποκύψετε στα θέλγητρα κάποιου/ας που σας μαγεύει με την οξυδέρκεια και τη λογική του/της. Μόνο φροντίστε να μη γίνετε υπερβολικά αναλυτικοί, αφήστε ελεύθερη την παιχνιδιάρικη, ρομαντική πλευρά σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, το μυαλό σας είναι στραμμένο στην εργασία σας, μάλλον δεν θα περάσετε και τόσο πολύ διασκεδαστικά. Εάν δίνετε υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες και τις επικρίσεις των άλλων, σταματήστε να το κάνετε.

Γίνετε πιο συμπονετικοί και εξυπηρετικοί και θα προσελκύσετε καλό κάρμα. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, και σας ζητά να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που εμποτίζουν τη ζωή σας με αρνητική ενέργεια, να μεταμορφώσετε τη δουλειά σας και τον χώρο της διαβίωσής σας. Έχοντας έναν υψηλότερο σκοπό και αγωνιζόμενοι για μια αιτία, θα σας δώσουν τα κίνητρα να πείτε ότι κάνετε κι εσείς κάτι σημαντικό στη ζωή σας. Τώρα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε, να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη τη δύναμή σας, λαμβάνετε ένα θείο φως και θέλετε να δώσετε περισσότερα στους άλλους. Κάντε το και θα πάρετε πολλά σε αντάλλαγμα. 

Νιώστε ελεύθεροι και χαλαρώστε από την επιβεβαρυμμένη καθημερινότητά σας και το άγχος στην εργασία σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υπηρεσίας. Το φεγγάρι θα σας παρακινήσει επίσης να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση και βρίσκετε τρόπους να είστε σε εκπληκτική φόρμα. Αλλάζετε τη διατροφή σας ή εγγράφεστε σε ένα γυμναστήριο, πράγμα το οποίο αλλάζει την καθημερινότητά σας. Κι αν νιώσετε την ανάγκη να ξεκινήσετε δίαιτα, ξεχάστε τις θερμίδες και τις ανησυχίες σας για το πόσα γραμμάρια υδατανθράκων καταναλώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε ένα βήμα πίσω από το φλερτ και τη διασκέδαση και να δώσετε προτεραιότητα στον οικογενειακό σας κύκλο, χάρη στην Αφροδίτη που μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας. Τώρα δεν σας ενδιαφέρουν οι νέες γνωριμίες και οι εκατοντάδες φίλοι στο Facebook, αφιερώνετε το χρόνο σας στα πλησιέστερα και πιο αγαπητά σας πρόσωπα. Αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει και πολύ. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εξορμάτε στο φλερτ και τη διασκέδαση, δεν αφήνετε να σας ξεφύγει κάποιος/α που νιώθετε ότι σας συμπληρώνει. Έχετε οδηγό σας τα όνειρα και τη συντροφικότητα.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης, και αναδεικνύει την ειλικρινή και φιλική πλευρά σας, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με αληθινούς ανθρώπους, προοδευτικούς και  ανθρωπιστές, ίσως ακόμα αναζητήσετε και βρείτε την ομάδα που μιλά στα πάθη σας και τα ιδανικά σας. Η αλήθεια είναι ότι θα φαίνεστε κάπως διαφορετικοί και πρωτότυποι στον κοινωνικό σας περίγυρο, κι αυτό είναι κάτι που τώρα θα σας βγει σε καλό. Έτσι, σε αυτή την πανσέληνο, μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή να βρεθείτε σε μια σημαντική κοινωνική συγκέντρωση ή να γιορτάσετε τη νίκη σας μαζί με την ομάδα σας ή απλά να γνωρίσετε νέους φίλους.

Εξορμάτε στη δράση, απολαμβάνετε τη διασκέδαση, αισθάνεστε περισσότερο την ανάγκη να βγείτε έξω και να φλερτάρετε χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Τώρα δεν νιώθετε κουρασμένοι όντας σε πολύβουα μέρη, συγκεντρώνετε τους φίλους σας και … ποιός ξέρει; Το πάθος σας, σας οδηγεί στην αγάπη των ονείρων σας, υποδέχεστε με μια ανοιχτή αγκαλιά κάποιον/α που έρχεται στη ζωή σας για να σας διασκεδάσει. Και επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη δόξα,  ετοιμαστείτε για τιμές και μεγαλεία, καθώς η φήμη θα μπορούσε ξαφνικά να χτυπήσει την πόρτα σας. Η δημιουργικότητά σας είναι στο απόγειό της, μπορεί επίσης να αισθανθείτε την ανάγκη να καλλιεργήσετε την κρυμμένη μέχρι τώρα καλλιτεχνική σας φύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάρτε μια ανάσα και μη μιλάτε συνεχώς, δώστε και στους άλλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διάλογο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον επικοινωνιακό οίκο σας και θέλετε να εκφέρετε τη γνώμη και τις σκέψεις σας, εξορμάτε στην κοινωνική δράση, ίσως γίνετε ή εξέχουσα προσωπικότητα στη γειτονιά σας! Ακόμα και οι καλύτερες προσπάθειές σας να επιφέρετε την αρμονία στο σπίτι σας θα αποτύχουν καθώς από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Βρίσκεστε σε ένα σπίτι όπου επικρατεί χάος: θόρυβος, ενοχλητικές ανακαινίσεις, άνθρωποι που τρέχουν, τρελοί συγκάτοικοι ή απλώς κάτι νιώθετε στο  σπίτι σας που περισσότερο σας εκνευρίζει, παρά σας χαλαρώνει.

Η καριέρα σας απογειώνεται καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας και των επαγγελματικών προσπαθειών. Αυτή είναι μια στιγμή που κάνετε εντύπωση, αφήνετε το σημάδι σας όπου κι αν βρεθείτε, οπότε αν θέλετε να κάνετε το ντεμπούτο σας επαγγελματικά ή να προβληθείτε δημόσια, έχετε την υποστήριξη του φεγγαριού. Φυσικά, θα πρέπει να βαδίσετε προσεκτικά καθώς με τον παρορμητικό Κριό, μπορεί να κάνετε ανεξέλεγκτες και βιαστικές κινήσεις, οπότε ελέγξτε διπλά τα βήματά σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια επαγγελματική προσφορά, έναν ηγετικό νέο τίτλο ή μια θέση που σας χρίζει ηγέτη, και ίσως επίσης να σας αναγνωριστούν οι  προσπάθειες και η συμβολή σας στην εργασία σας. Καλώς ήλθατε στο μήνα των επαίνων και των βραβείων! Βασιστείτε στη δύναμή σας και δεν πρόκειται να χάσετε.

Το σπίτι και η οικογενειακή σας ζωή είναι τώρα στο μυαλό σας, αφήνετε όλες τις υποχρεώσεις σας για να προσφέρετε μια μεγάλη αγκαλιά στους αγαπημένους σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας, και δείξτε στους ανθρώπους που είναι κοντά σας πόσο πολλά σημαίνουν για εσάς. Μιλήστε στο τηλέφωνο, οργανώστε ένα πικ-νικ το απόγευμα ή ένα δείπνο στο σπίτι σας, ιδιαίτερα αν τους έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Δημιουργήστε μια ζεστή φωλιά για εκείνους που λατρεύετε ή προσφέρετε την φροντίδα σας στο κοινό σας καταφύγιο.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να απολαμβάνετε την καλοπέραση και την πολυτέλεια, αλλά τι γίνεται με τα οικονομικά σας; Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας εμπνέει να θέσετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας και να απλουστεύσετε τη ζωή σας. Επίσης: Πώς θα μπορούσατε να έχετε επιπλέον εισόδημα; Νέες ιδέες και ευκαιρίες για εργασία μπορεί να ανακύψουν ξαφνικά, ακόμα και μέσω της κοινωνικοποίησης με άτομα που γνωρίζουν να σας δείξουν τα βήματα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον νοητικό τρίτο οίκο σας, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να εκφέρετε άνετα τις ιδέες και τις σκέψεις σας, ίσως ακόμα και να δημιουργήσετε ένα προσωπικό blog ή απλά κάνετε νέες γνωριμίες.

«Παντρεύετε» την επιτυχία με την πνευματικότητα, ξεκινά μια ιδιαίτερα τυχερή χρονική περίοδος για τους επόμενους έξι μήνες, χάρη στην πανσέληνο στον τυχερό και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Τώρα αγωνίζεστε για την πνευματική ανάπτυξή σας, μέσω της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης, μπορεί επίσης να εμπνευστείτε να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο ή ακόμα μπορεί να πάρετε πτυχίο. Ωστόσο, προσέξτε μη γίνετε εγωκεντρικοί με αυτά που μαθαίνετε, δεν χρειάζεται να κάνετε κήρυγμα και να έχετε αλαζονεία και έπαρση. Οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρετε είναι ακριβώς αυτό … μια προσφορά. Περιορίστε την τάση σας να προβάλετε στους άλλους ότι τα ξέρετε όλα, όσο είναι δυνατόν. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, αλλά μην είστε βιαστικοί και χάσετε τις λεπτομέρειες γιατί έχετε μεθύσει από τον ενθουσιασμό σας.

Χρειάζεστε κάτι καινούργιο στη ζωή σας για να σας βγάλει από την πλήξη  και την ανία, κι αυτό το νέο σας το προσφέρει η νέα Σελήνη στον κοινωνικό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Ακούτε καινούργιες ιστορίες, κάνετε αστεία, και κάτω από αυτή την ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα, συναντάτε νέους φίλους και εξερευνάτε την πόλη σας. Μήπως έχετε ακούσει ότι υπάρχει μια διάλεξη που διεγείρει το μυαλό σας; Τώρα είναι η ώρα να πάτε! Το πιο σημαντικό όμως είναι να αναζητήσετε και να κάνετε νέες συνεργασίες. Μερικές φορές, αυτό το συναρπαστικό συναίσθημα που αισθάνεστε από μια ζωντανή συζήτηση, είναι αυτό ακριβώς που θα σας ωθήσει προς τα εμπρός, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η έκβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα στον έρωτα, την εργασία και τη ζωή! Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και νιώθετε ότι είστε οι καλύτεροι κατακτητές, σκλαβώνετε τους θαυμαστές σας με ένα βλέμμα σας. Και θα μπορούσατε κάλλιστα να έχετε όποιον/α θέλετε με όλο αυτό το πάθος που κυλά  στις φλέβες σας. Αλλά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, στρέφεστε στα οικονομικά σας και όχι στην αγάπη καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως κάποιος σας βοηθήσει να βάλετε τάξη και οργάνωση στον προϋπολογισμό σας ή έχετε επιχειρηματικές ιδέες, στις οποίες δίνετε απτή μορφή.

Γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και βρείτε τρόπους για να συγκεντρώσετε περισσότερους οικονομικούς πόρους, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών. Ίσως λάβετε μια χρηματοδότηση ή εξοφλήσετε ένα χρέος ή κάνετε μια έξυπνη επένδυση. Η επίδραση όμως της πανσελήνου στον Κριό μπορεί να προκαλέσει προστριβές για τα οικονομικά, είτε με τον αγαπημένο σας ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, σχετικά με τους όρους μιας συμφωνίας. Αντί να είστε επιθετικοί, ξεκαθαρίστε τι χρειάζεστε και οι δύο. Στη συνέχεια, να είστε ειλικρινείς και άμεσοι. Μια προειδοποίηση: Ο Κριός γνωρίζει σίγουρα τον πιο γρήγορο δρόμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε υπερβολικά εγωιστές και πιεστικοί. Υπάρχουν δύο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Καλές οικονομικές ειδήσεις έρχονται από τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, που σας χαρίζει το … τυχερό λαχείο ή απλά τη συνεργασία που θα γεμίσει τις τσέπες σας. Θα μπορούσε επίσης να προετοιμάσει το δρόμο για την αποπληρωμή ενός χρέους, αν όμως ενεργήσετε από τώρα. Συζητήστε με ανθρώπους που είναι έμπειροι στην οικονομική αρένα ή, εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, πραγματοποιήστε έρευνα σχετικά με το ρυθμό της αύξησης της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας. Αυξήστε τις αμοιβές σας στηριζόμενοι σε ό, τι πραγματικά αξίζετε και όχι σε αυτό που είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε. Να είστε διπλωματικοί αλλά σταθεροί, για να πάρετε πραγματικά περισσότερα από όσα ζητάτε.

ΖΥΓΟΣ

Χαλάρωση και ξεκούραση στο σπίτι σας, σας προσφέρει η Αφροδίτη που μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Προτιμάτε να δείτε μια ταινία, να ακούσετε χαλαρωτική μουσική, να ασχοληθείτε με την τέχνη, έχετε έμπνευση και φαντασία. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά επίσης τη θεραπεία, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κλείσετε την πόρτα σε μια οδυνηρή κατάσταση. Αλλά από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, εξορμάτε στη δράση και το ερωτικό παιχνίδι καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιό σας. Νέες συνεργασίες, νέα αγάπη, φήμη και δημοσιότητα σας περιμένουν. Αν είχατε συναντήσει εμπλοκές γύρω από τα προσωπικά σας σχέδια και τους στόχους σας, το σύμπαν τώρα σας βάζει και πάλι στο θρόνο σας.

Εάν σκεφτόσασταν καιρό τώρα να κάνετε τη σχέση σας επίσημη ή να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας δίνει το πάθος και τη δύναμη να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, κάνετε το πρώτο μεγάλο βήμα. Μπορεί επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε μια νέα σχέση με κάποιον/α, ένα άτομο που πραγματικά σας αποδέχεται γιατί είστε ο εαυτός σας και δεν θα προσπαθήσει να σας εξαναγκάσει να κάνετε πράγματα που δεν επιθυμείτε. Ίσως ακόμα συνεργαστείτε με κάποιον που έχει στέρεες επιχειρηματικές ιδέες και επιχειρηματική εμπειρία. Μπορεί επίσης να υπογράψετε μια σύμβαση η οποία γρήγορα σας οδηγεί προς την επιτυχία.

Προχωράτε μπροστά, συνεχίζετε με πάθος να αγωνίζεστε για τα μεγάλα όνειρά σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το ζώδιό σας. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα να έχετε ξεκινήσει κάτι εδώ και έξι μήνες και τώρα βλέπετε να ανοίγει ένα νέο  κεφάλαιο στη ζωή σας. Τώρα, στηριζόμενοι στην ενθαρρυντική ενέργεια του φεγγαριού θα μπορούσατε να προχωρήσετε μπροστά με ένα προσωπικό έργο ή να αναγνωριστείτε δημόσια ή να κάνετε ένα ντεμπούτο με μια ανακοίνωση, το οποίο μπορεί να αφορά είτε την ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή. Ωστόσο, εάν δεν το καταφέρετε αυτόν το μήνα, ίσως χρειαστεί να περιμένετε έξι ακόμα μήνες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι στόχοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το Facebook μέχρι το Twitter, κάνετε πολλούς οπαδούς και νέους φίλους χάρη στην Αφροδίτη που μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Έχετε μια πρωτοτυπία, μια … μαγεία που δεν περνά απαρατήρητη, ίσως ακόμη γίνετε γνωστοί στο διαδίκτυο ευρέως. Οι ομαδικές δραστηριότητες θα διεγείρουν το μυαλό σας και τις ιδέες σας, αλλά από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα η  ευαίσθητη ψυχή σας θα επιδιώκει να υποχωρήσει στη μοναξιά, αναζητάτε ποιοτικό χρόνο με το στενό κοινωνικό κύκλο σας καθώς η Αφροδίτη αγκαλιά με τον Άρη θα βρίσκονται στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Αγωνιστείτε για τη συγχώρεση, την φροντίδα του εαυτού σας και την αποκατάσταση της ψυχικής ηρεμίας σας. Αν πολεμάτε καιρό τώρα έναν εθισμό ή μια μυστηριώδη ασθένεια ή πόνο, ώρα να αναγεννηθείτε.

Ξαναβρίσκετε την ευεξία σας και τη ζωτικότητά σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της οργάνωσης, εμπνέοντάς σας να γίνετε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί στην εργασία σας, τώρα θέλετε όλα να είναι στη θέση τους και ρυθμίζετε τη ζωή σας βάση ενός σχεδίου. Μήπως νιώθετε να έχετε μια έντονη ενέργεια μέσα σας αλλά δεν ξέρετε που να την κατευθύνετε; Τι λέτε να ανανεώσετε τη ζωή σας, αλλάζοντας τη ρουτίνα σας και διεκπεραιώνοντας εκκρεμείς υποχρεώσεις και καθήκοντα που ταλανίζουν το κεφάλι σας; Και μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια! Ο έκτος είναι ο οίκος της υπηρεσίας, έτσι σας προσφέρει υπηρεσίες και υποστηρικτικούς ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Η νέα Σελήνη στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, σας βρίσκει στην ηρεμία και τη γαλήνη της μοναξιάς σας, κάτι που το ζώδιό σας πραγματικά απολαμβάνει. Με την καρδιά σας γεμάτη από συμπόνια και κατανόηση, μοιραστείτε την αγάπη σας κάνοντας μια πράξη καλοσύνης: Ζητήστε από έναν μοναχικό γείτονα ή φίλο να έρθει να μοιραστεί μαζί σας ένα γεύμα ή προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας σε ένα φιλανθρωπικό έργο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσετε με ευγένεια και διπλωματία προκειμένου να επιλύσετε τις διαφωνίες σας με κάποιον ή να μοιραστείτε ένα μυστικό σας. Κάνοντας διαλογισμό ή ίσως μια βόλτα κοντά σε νερό θα διευκολύνει την έμπνευσή σας και την τόσο σημαντική διαίσθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αναλυτικές σας ικανότητες θα σας φανούν χρήσιμες στην εργασία σας. Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας,  και έχετε μοναδικές ιδέες για επαγγελματική άνοδο, είστε ιδιοφυΐα! Δεν σας ενδιαφέρει αν θα είναι περιορισμένος ο ελεύθερος χρόνος σας, οδεύετε στην εκπλήρωση των επαγγελματιών στόχων σας. Και από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας, ψάχνετε άτομα για να συνεργαστείτε, παρά το γεγονός ότι αυτή δεν είναι και η ιδανική διαδρομή για το ανεξάρτητο και φιλελεύθερο ζώδιό σας. Αλλά επίσης, δεν σας αρέσει να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Πάθος, δύναμη και έντονη ενεργητικότητα διακατέχουν την ερωτική σας ζωή, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α εντελώς ξαφνικά με δυνατότητες θετικής εξέλιξης ή επιταχύνετε το ρυθμό σας με κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε. Νιώθετε έτοιμοι να υποδεχτείτε την αγάπη ή να υιοθετήσετε μια νέα στάση στη σχέση σας. Το φεγγάρι σας παρακινεί να δοκιμάσετε νέες περιπέτειες και να αποσαφηνίσετε αυτό που θέλετε από μια σχέση. Είστε δεσμευμένοι; Ίσως ακόμα και να πιέζεστε να κινηθείτε ταχύτερα από ό, τι θέλετε, είτε εσείς ή η άλλη πλευρά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επαναφέρετε το πάθος και εκείνες τις καυτές ρομαντικές νύχτες των πρώτων ραντεβού.

Γνωρίστε νέο κόσμο και χαρείτε με τους φίλους σας τη ζωή! Αυτή είναι η προτροπή της νέας Σελήνης στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δράσης και της ομαδικής δραστηριότητας. Ανοίγετε τα φτερά σας, είστε μια κοινωνική πεταλούδα που θέλει να παίξει, να διασκεδάσει, να συνεργαστεί. Ξεχωρίζετε στα πλήθη και νιώθετε πόσο συναρπαστικό είναι να διασχίσετε μονοπάτια που θα σας βγάλουν σε κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό, γνωρίζοντας περίεργες αλλά αυθεντικές ψυχές. Για σας περιπλάνηση δεν σημαίνει κοκτέιλ μετά την δουλειά και κάνοντας ανούσιες συζητήσεις, αλλά να είστε με ενδιαφέροντες ανθρώπους από τους οποίους μπορείτε να μάθετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι κι αν μπήκε το φθινόπωρο; Εσείς σκέφτεστε ταξίδια σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα, θέλετε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για περιπέτεια καθώς η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών. Ακόμα κι αν μείνετε στην πόλη σας βλέπετε επιμορφωτικά ντοκιμαντέρ, μιλάτε με άτομα από διαφορετική κουλτούρα, σερφάρετε στα ταξιδιωτικά blogs και βάζετε στην άκρη χρήματα για ένα μελλοντικό ταξίδι. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ίσως νιώσετε εκνευρισμό και πίεση στην εργασία σας, νιώθετε άγχος εξαιτίας ενός απαιτητικού αφεντικού, ενός δύσκολου πελάτη ή μιας έντονα δύσκολης αποστολής που σας αφήνει λίγο ελεύθερο χρόνο.

Ώρα να μείνετε στο σπίτι σας και να βυθιστείτε στις αναμνήσεις σας. Νιώθετε έτοιμοι να χαρίσετε ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους σας, να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας και να στολίσετε το σπίτι σας με όμορφα αντικείμενα χάρη στην πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αν αισθάνεστε ένταση με τους οικείους σας και νιώθετε ότι ζείτε σε ένα χάος που σας προκαλεί εκνευρισμό και πίεση, διοχετεύστε όλη αυτήν την ένταση σε ένα γυμναστήριο ή ακόμα και έξω, κάνοντας ποδήλατο ή τζόγκινγκ, θα διευκολύνει την αντιμετώπιση της έντασης που αναδεύεται στο σπίτι σας. Σίγουρα, το να αντιδράτε σπασμωδικά και εγωιστικά δεν θα βοηθήσει.

Εάν έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ημιτελή εργασία, μην απολογείστε στους αγαπημένους σας αν ακυρώσετε κάποια σχέδια για το Σαββατοκύριακο προκειμένου να την ολοκληρώσετε. Είστε από τη φύση σας εργατικοί και φιλόδοξοι και τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στη νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αγωνίζεστε για την επαγγελματική επιτυχία σας, ίσως ακόμα και να δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα ή επισφραγίζετε τη φήμη σας ως ένα πολύ σημαντικό άτομο στον κλάδο σας. Αυτός είναι ο μήνας σας για να κάνετε μεγάλες επαγγελματικές κινήσεις και σταθερά σχέδια για το μέλλον, καθώς το φεγγάρι σας χαρίζει ένα μεγάλο φάσμα επιλογών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποθείτε τη συναισθηματική εγγύτητα, επιδιώκετε να συνδεθείτε βαθύτερα με την οικογένεια, τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας, αναζητάτε ανθρώπους που έχουν ποιότητα καθώς η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των αποταμιεύσεων. Μπορεί και να σκέφτεστε πως θα γίνετε πλούσιοι και αναζητάτε τις συμβουλές ενός εύπορου οικονομικά φίλου ή ενός  συμβούλου επενδύσεων. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και των σπουδών, φτιάχνετε τις βαλίτσες σας και φεύγετε για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι ή αναψυχής που διευρύνει τους ορίζοντές σας και αλλάζει τη φιλοσοφία της ζωής σας. Έχετε στο μυαλό σας ένα μεγάλο έργο, στο οποίο βάζετε όλο το πάθος και τη φωτιά του Άρη.

Εάν χρειάζεστε να καθαρίσετε τον αέρα με κάποιον που είστε απογοητευμένοι ή επιδιώκετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση, η πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και ευνοεί κάθε μορφή επικοινωνίας. Συναρπαστικά νέα θα μπορούσαν να έρθουν εντελώς ξαφνικά, πιθανώς δείτε το φινάλε μια απόφασης που προσπαθούσατε να πάρετε κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Μια συνεργασία την οποία διαπραγματεύεστε τον τελευταίο καιρό θα μπορούσε να καταλήξει σε μια επίσημη συμφωνία και μαζί γίνεστε ένα δυναμικό επαγγελματικό δίδυμο. Ίσως επίσης βάλετε επίσημα την υπογραφή σας σε ένα νομικό έγγραφο ή μια από τις μεγάλες ιδέες σας θα μπορούσε να απογειωθεί.

Ξυπνάτε ένα πρωί και ξαφνικά βλέπετε τη ζωή σας πιο αισιόδοξα χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Είστε από τη φύση σας εγκεφαλικοί και ενορατικοί, έτσι τώρα σκέφτεστε πως θα γίνετε πιο σοφοί και φιλοσοφείτε τη ζωή σας, το φεγγάρι σας τυλίγει με μια αίσθηση επεκτατικότητας που είναι τόσο ευεργετική για σας. Έχετε το πάθος, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία να θέσετε μερικούς νέους στόχους για την εργασία σας και ιδιαίτερα για την προσωπική σας ανάπτυξη μέσω της καλλιέργειας νέων σχέσεων. Κάποιοι του ζωδίου σας νιώθετε τόσο καλά που δεν μπορείτε να κάνετε πίσω αλλά να προχωρήσετε μπροστά στην υλοποίηση των μεγαλεπήβολων οραμάτων σας.

ΙΧΘΥΣ

Μην αναλώνεστε στην ανάλυση και την τελειομανία. Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και μια νέα δελεαστική αγάπη είναι υποψήφια για να μπει στον κόσμο σας. Μην χάνεστε όμως στις λεπτομέρειες και αφήστε αυτή τη σχέση να εξελιχθεί φυσιολογικά. Η Αφροδίτη σας προσφέρει επίσης δυνατότητες για κοινά εγχειρήματα και ευπρόσδεκτες συνεργασίες. Εάν κολυμπάτε στα χρέη, από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον όγδοο οίκο σας, των αποταμιεύσεων, το σύμπαν σας βοηθά να δράσετε για την αποπληρωμή τους κάνοντας έναν ευμενή διακανονισμό. Αντίθετα, μπορεί να αυξηθούν τα έξοδά σας και ο αγχωτικός Άρης θα σας κάνει να νιώσετε οικονομική ανασφάλεια.

Για να έχετε χρήματα και ασφάλεια, θα πρέπει να ενεργήσετε συνετά και όχι παρορμητικά. Η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας επισημαίνει ότι η νίκη θα έρθει με επιμονή, υπομονή και ιδρώτα. Συνεπώς, μην παρασύρεστε από την επιθυμία σας να γίνετε γρήγορα πλούσιοι, δημιουργήστε ένα σταθερό σχέδιο δράσης, και με αργά, και όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα, βήματα θα φτάσετε στο στόχο σας. Αν έχετε επιχείρηση, καταγράψτε τα κονδύλια που θέλετε να διαθέσετε και προσλάβετε έναν έμπειρο οικονομικό σύμβουλο για οδηγίες και συμβουλές σχετικά με την πορεία σας, που σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμος. Τα χρήματα θα έρθουν μόλις οργανωθείτε και όταν δεν βιάζεστε.

Ξεκινά ένας εξάμηνος κύκλος ανάπτυξης γύρω από το σεξ, την οικειότητα και τους κοινούς οικονομικούς πόρους χάρη στη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας. Σκέφτεστε μακροπρόθεσμα τα οικονομικά σας, πώς θα αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, μέσω των χρημάτων των τρίτων, δικαιωμάτων, παθητικού εισοδήματος ή νέων επενδύσεων. Πρόκειται για χρήματα που μπορείτε να έχετε χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από μέρους σας και τώρα το φεγγάρι σας εμπνέει πως να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να αποπληρώσετε ένα δάνειο ή να αντιμετωπίσετε ένα χρέος. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητο ή απλώς θέτετε νέους προσωπικούς οικονομικούς στόχους.